Asus Rog Strix z790 a Gaming DDR5 7800mhz Beyaz..?
DDR5 ve 7800mhz olması lağzım arkadaşlar.
İvedi sipariş vereceğim çünki.
Güvenilir mi buradan hiç alışveriş yapmadımAsus Rog Strix Z790 A Gaming Ddr5 7800mhz Beyaz..% Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
Asus Rog Strix Z790 A Gaming Ddr5 7800mhz Beyaz..% arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Akakçe en ucuz siteyi gösterir alım satım yeri değildirGüvenilir mi buradan hiç alışveriş yapmadım
Evet bakınca farkettim 3 yerden hangisinden almam mantıklı olur pttavm n11 bizdehesaplı varmışAkakçe en ucuz siteyi gösterir alım satım yeri değildir
PTT awm kötü n11 de dolandırıcı çok bizdehesaplıyı bilmiyorumEvet bakınca farkettim 3 yerden hangisinden almam mantıklı olur pttavm n11 bizdehesaplı varmış
aşağalara inersen dahada cok satıcı cıkarEvet bakınca farkettim 3 yerden hangisinden almam mantıklı olur pttavm n11 bizdehesaplı varmış
Pekala teşekkürleraşağalara inersen dahada cok satıcı cıkar
Ekli dosyayı görüntüle 17110
Bunlar ddr4 ama DDR5 3 yer satıyoraşağalara inersen dahada cok satıcı cıkar
Ekli dosyayı görüntüle 17110
Alsabilişimden al o zamanPekala teşekkürler
Bunlar ddr4 ama DDR5 3 yer satıyor
İ9 13900ks’ye bu gider değil miAlsabilişimden al o zaman
Bakayım dönücemİ9 13900ks’ye bu gider değil mi
İşlemci siparişi verildiBakayım dönücem
Sabahı bekle yinede Yunus hocamın cevabını bekleİşlemci siparişi verildi
Ssd Samsung 990 Pro 1TB m2 verildi.
Anakart emin olayım sayenizde onuda alıyorum şimdi sorarak tamamlıyorum inşallah
RamlariUygunmuş işlemci
Tabi sonuç olarak onu ilgilendiren sadece ddr5 olması ama şimdi anakart daha detaylı o yüzden bi baksın Yunus hocam anakart a sonra alRamlari
G skill Trident z5 2x16 silver 7600 MHz CL36 alıyorum o uygun mudur peki
Pekala bilgilendirin kendisini bir yardımcı olursa memnun kalırım.Tabi sonuç olarak onu ilgilendiren sadece ddr5 olması ama şimdi anakart daha detaylı o yüzden bi baksın Yunus hocam anakart a sonra al
@yunusx36 aktif olunca bakacağına net eminim sistem bilgisine güveniyorumPekala bilgilendirin kendisini bir yardımcı olursa memnun kalırım.
Tüm parçaları söyleyeyim kendisine iletirseniz şayet paslaşırız