Bu Ay Orta Seviye F/P Sistem Çıkacak Mı?

KrofeSSional7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Bu ay PC hocası imzalı orta seviye F/P bir sistem çıkar mı? Beklemeden alsam mı yoksa bekleyip daha iyi bir sistem mi alsam çok kararsız kaldım.

goktancelik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
49
Bu ay PC hocası imzalı orta seviye F/P bir sistem çıkar mı? Beklemeden alsam mı yoksa bekleyip daha iyi bir sistem mi alsam çok kararsız kaldım.
bende aynı şekilde aradayım modart çıkaracak yakındır 1 haftaya cıkar bencede pc hocası bilemiyorum

k0opaenks

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
139
Bugün bir arkadaş söylüyordu 3 tane sistem yayınlanacakmış bu ay istersen bekle hocam. Ancak seçimlerde yaklaşıyor doların akıbeti belli değil en yakın zamanda almak daha karlı olacaktır.

Aykutovski

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Çok eminim değilim bende sistem bekliyorum sepete eklediğim ürün var ama yarın Taner abi bir sistem yayınyalacakmış cuma yada kadar bir sistem daha olacağı söyleniyor, paylaştığı sistemler de çok çok iddialı sistemler olduğunu duydum beklemende fayda var

goktancelik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
49
Pusudayız bekliyoruz inşallah 15-16 bandında güzel sistem çıkar özelleştirme kısmında 17 civarına birkaç parça özelleştirip sağlam bir sistem olur

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri