- Tepki
- 6
Bu ay PC hocası imzalı orta seviye F/P bir sistem çıkar mı? Beklemeden alsam mı yoksa bekleyip daha iyi bir sistem mi alsam çok kararsız kaldım.
bende aynı şekilde aradayım modart çıkaracak yakındır 1 haftaya cıkar bencede pc hocası bilemiyorumBu ay PC hocası imzalı orta seviye F/P bir sistem çıkar mı? Beklemeden alsam mı yoksa bekleyip daha iyi bir sistem mi alsam çok kararsız kaldım.
Bugün bir arkadaş söylüyordu 3 tane sistem yayınlanacakmış bu ay istersen bekle hocam. Ancak seçimlerde yaklaşıyor doların akıbeti belli değil en yakın zamanda almak daha karlı olacaktır.Bu ay PC hocası imzalı orta seviye F/P bir sistem çıkar mı? Beklemeden alsam mı yoksa bekleyip daha iyi bir sistem mi alsam çok kararsız kaldım.
Hocam inşallah rx6750xt yapmışsınızdır heyecanla bekliyorum.Yarın ilk sistem, Perşembe veya Cuma ikinci sistem gelecek..
Çok eminim değilim bende sistem bekliyorum sepete eklediğim ürün var ama yarın Taner abi bir sistem yayınyalacakmış cuma yada kadar bir sistem daha olacağı söyleniyor, paylaştığı sistemler de çok çok iddialı sistemler olduğunu duydum beklemende fayda varBu ay PC hocası imzalı orta seviye F/P bir sistem çıkar mı? Beklemeden alsam mı yoksa bekleyip daha iyi bir sistem mi alsam çok kararsız kaldım.
Hangi siteyle anlaşıp çıkaracak bilgi verebiliyor musunuz?Yarın ilk sistem, Perşembe veya Cuma ikinci sistem gelecek..
Veremiyolar galiba, sinerji veya incehesapdır benceHangi siteyle anlaşıp çıkaracak bilgi verebiliyor musunuz?
Bugün çıkıcak bide perşembe veya cumaBu ay PC hocası imzalı orta seviye F/P bir sistem çıkar mı? Beklemeden alsam mı yoksa bekleyip daha iyi bir sistem mi alsam çok kararsız kaldım.
sinerjide çıksa çok iyi olur. Peşin fiyatına taksit kampanyası var.Veremiyolar galiba, sinerji veya incehesapdır bence
Sanmam 2 sistem olmasının sebebi 1 i amd 1 i nvidia olur bence14K bandında R5 5600x RX6700XT çıkarsa tadından yenmez.
Bence biri 25-26k olacak biri 13-14 olacak 25-26 olan nvidia 13-14 olan AMD olucakSanmam 2 sistem olmasının sebebi 1 i amd 1 i nvidia olur bence
Akşam mı yayınlanacak çıkacak olan sistem?Bence biri 25-26k olacak biri 13-14 olacak 25-26 olan nvidia 13-14 olan AMD olucak
BilemiyorumAkşam mı yayınlanacak çıkacak olan sistem?
EvetAkşam mı yayınlanacak çıkacak olan sistem?
O kadar pahalı olmaz 4070 olmaz düşüncemle 3070 olur oda 18 17 ye falan çıkarBence biri 25-26k olacak biri 13-14 olacak 25-26 olan nvidia 13-14 olan AMD olucak
Saat kaçta gelecek acaba kartta 15k var bekliyorum.Evet
O kadar pahalı olmaz 4070 olmaz düşüncemle 3070 olur oda 18 17 ye falan çıkar
Kesin bir şey demiş olmayayım ama genelde hep aynı saatlerde çıkıyor. 17-18 Belki 19 gibi olabilir.Saat kaçta gelecek acaba kartta 15k var bekliyorum.