- Tepki
- 2
ASUS Dual Radeon RX 6650 XT OC DUAL-RX6650XT-O8G 8GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Kötü bir kart değil alınabilir .Bu ekran kartı alınır mı sorun çıkartır mı?![]()
ASUS Dual Radeon RX 6650 XT OC DUAL-RX6650XT-O8G 8GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Güzel ekran kartı belki Coil Whine yaşanabilir.Bu ekran kartı alınır mı sorun çıkartır mı?![]()
driver sorunu varBu ekran kartı alınır mı sorun çıkartır mı?![]()
driver sorunu var
konularimi okuyun anlarsiniz
Hocam m7 de sıkıntı yaşayan çoktu zaten.konularimi okuyun anlarsiniz
EvetSistem toplamayı mı düşünüyorsunuz ?
Çok detaylı olmadan biraz baktım ve sürücüler tarafında biraz az bilginiz var gibi duruyor. Radeon yazılımı hata verdiğinde bu sistemdeki herhangi bir parçanın uyumsuzluğundan olan bir hata bile olabilir. CS GO da şöyle bir durum var aynı hatayı bende alıyordum. Eğer Radeon software açıksa ve Ölçümler katmanını kullanıyorsanız oyunun kapanması çok normal. Çünkü oyun bunu desteklemiyor. Başka oyunlarda sorun yaşadıysanız onları belirtin.konularimi okuyun anlarsiniz
Peki hocam bana önerebileceğiniz sistemler varmı 14klıkdriver sorunu var