resimdeki pinleri bir birine mi geçirmem lazım yoksa anakarta mı takmalıyım ?
3pin Argb dişi ve erkek pin eğer anakartınız da 3 pin argb girişi varsa dişi olanı takmanız yeterli gelecektir erkek olanı da kontolcuye takmak için kullanabilirsiniz eğer aynı üründen fan ise elinizde çoklu varsa ve kontrolcüsü varsa... Kullandığınız ürün ne? ( Üstte ki dişi altta ki erkek )resimdeki pinleri bir birine mi geçirmem lazım yoksa anakarta mı takmalıyım ?
msı pro z690-a wifi var 3pin argb yok diye biliyorum3pin Argb dişi ve erkek pin eğer anakartınız da 3 pin argb girişi varsa dişi olanı takmanız yeterli gelecektir erkek olanı da kontolcuye takmak için kullanabilirsiniz eğer aynı üründen fan ise elinizde çoklu varsa ve kontrolcüsü varsa... Kullandığınız ürün ne?
Jrainbow yazan girişler vardır olmaması imkansız bir kart zaten, jrainbow yazan girişler argb 4 pin giriş gibi ama 3 pin var birtanesi eksik gibi sadece yanlış takmayın anakartta ki pinlere zarar vermeyin sizde ki dişinin alt kısmına bakın 1,2 açık 3 kapalı 4 açık olur anakartta jrainbow 1,2 erkek demir 3 boş 4 erkek .. resim eklemek daha anlaşılır olacaktır.msı pro z690-a wifi var 3pin argb yok diye biliyorum
O boşta kalabilir alternatif sadece , eğer sorununuz çözüldüyse konuyu kapatabilirlergörmemişim ya sağol erkek taktıkdan sonra dişi takmasamda olur mu yoksa ?
Rica ederim çözüldüğüne sevindim her hangi bir sorununuz olursa buraya konu açarsanız size yardım edecek bir sürü insanla karşılaşacaksınız iyi geceler dilerim.eyw sorunum çözüldü iyi forumlar konu kapatıla bilir
@mutlueyw sorunum çözüldü iyi forumlar konu kapatıla bilir