Bu İşemci Ve Ram OC Yapılır Mı?

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
Ram overclock önermiyorum çünkü FPS olarak sadece yüzde %3-5 lik bir avantaj sağlar size. 3500X işlemcisini de Ryzen Master uygulaması üzerinden kademeli olarak overclock işlemini yapabilirsiniz.

Overclock sadece tecrübeli insanların yapmasını tavsiye edeceğim, tehlikeli bir işlemdir. Herhangi bir dengesizlik sonucu işlemcinize zarar verebilirsiniz.

KS

heracles

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Yapilabilir ama işin erbabı degilseniz bulasmayin
Ram overclock önermiyorum çünkü FPS olarak sadece yüzde %3-5 lik bir avantaj sağlar size. 3500X işlemcisini de Ryzen Master uygulaması üzerinden kademeli olarak overclock işlemini yapabilirsiniz.

Overclock sadece tecrübeli insanların yapmasını tavsiye edeceğim, tehlikeli bir işlemdir. Herhangi bir dengesizlik sonucu işlemcinize zarar verebilirsiniz.
yanlış anlamassınız bir şey soracağım öğrenmek için hayatımda hiç yapmadım youtube bakarak yapmayı düşünüyorum olmaz mı ve tecrübeli demişşiniz e ama hiç yapmassam nasıl öğreneceğim yardımcı olabilir misniz

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
yanlış anlamassınız bir şey soracağım öğrenmek için hayatımda hiç yapmadım youtube bakarak yapmayı düşünüyorum olmaz mı ve tecrübeli demişşiniz e ama hiç yapmassam nasıl öğreneceğim yardımcı olabilir misniz
Youtube'den bilen insanlardan izleyerek kademeli şekilde arttırın. Ama dediğim gibi risklidir. Dikkatli olmanızda fayda var.

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Valla hocam eskiden olsa yap nolcak derdim auan butun parcalar milli servet. Hani kaydadeger bir performans da alamazsiniz gerek var mi ? Yine de siz bilirsiniz tabi yapilmaz değil tavsiye etmiyorum

KS

heracles

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Youtube'den bilen insanlardan izleyerek kademeli şekilde arttırın. Ama dediğim gibi risklidir. Dikkatli olmanızda fayda var.
sizce işlemciyi 4.3 çıkarmaya ve rami 3600 mhz yapmaya değer mi o kadar fps artışı oluır mu risk almaya değer mi ? @Hz.ETQ @Art yukarda parçalarım var

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Forumda konusu vardı, bir kullanıcı yapmış ve sonuçları paylaşmıştı. Forumu biraz gezin derim işlemcinin adıyla arama yapıp.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri