Bu Kablo Girişini Nasıl Dönüştürebilirim ?

MetehannTR59

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

[email protected] e posta adresim burası burdan yazarsanız fotğraf atarım ama burdan fotoğraf atılıyorsa nası atıcağımı söylerseniz atarım bu kabloyu acil dönüştürmem gerek direksiyon seti almıştım bir kaç yıl önce şimdi yeni çıkardım kutusundan bu giriş benim bilgisayarımda yok nasıl dönüştürebilirim.? 
https://ibb.co/4K3bXwH
https://ibb.co/HBCRQ9L

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sanırım bir gamepad dönüştürücüsü? Bunun aynısı bende var evde yatıyor. Eski 10 TL ye aldığım kolun kablosu. Aşağıya resimlerini bırakıyorum. :)

IMG-20210723-154757.jpg

Dişi olan kısa bir USB kablosu diğeri iğneli erkek olarak sabitmiş sanırım bende diğer ucu kesik. Büyük ihtimalle o kola sabitti. Sizde de mi aynı durum söz konusu? Dişi olan kabloyu arıyorsunuz sanırım? Vallahi bendekini gönderirdim ama astarı yüzünden pahalıya gelir. :) Bakayım nette bulabilirsem kaç paraymış bu kablo link atarım size bulursam.

KS

MetehannTR59

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sanırım bir gamepad dönüştürücüsü? Bunun aynısı bende var evde yatıyor. Eski 10 TL ye aldığım kolun kablosu. Aşağıya resimlerini bırakıyorum. :)

IMG-20210723-154757.jpg

Dişi olan kısa bir USB kablosu diğeri iğneli erkek olarak sabitmiş sanırım bende diğer ucu kesik. Büyük ihtimalle o kola sabitti. Sizde de mi aynı durum söz konusu? Dişi olan kabloyu arıyorsunuz sanırım? Vallahi bendekini gönderirdim ama astarı yüzünden pahalıya gelir. :) Bakayım nette bulabilirsem kaç paraymış bu kablo link atarım size bulursam.

evet

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
USB TO PS2 PS3 diye aratırsanız çıkıyor kablo nette. Ancak farklı farklı kodları var. Satıcıya hepsi aynı mı bunların yoksa bakmanız gereken bir detay mı var diye sorun mutlaka.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri