Bu kasa için düşünceleriniz neler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oeker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese merhabalar.

Şu anlık elimde bulunan bütçe kısıtlı. İlk başta 6000-6.500 tl arası bir kasa toplamayı düşünüyorum ve ilerleyen zamanlarda bu parçaları değiştirip yükseltmeyi düşünüyorum. Kıbrıs'ta bulunduğum için şartlar biraz farklı çeşit ve fiyat açısından bi tık zorluyor. Bu parçalar arasında uyum sıkıntısı olur mu bilmiyorum. Önerilerinize açığım. 

Teşekkürler :)

Edit: Aşağıda depolama yok. Elimde bulunan Samsung SSD 750 EVO 250GB kullanıcam.
Edit2: Görüntü takıntım yok beni rahat oynatsın yeter.

Ürün FiyatıPerformax Trinity Siyah Pencereli 80+Bronz RGB ATX 650W Kasa       774.15 TL
MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4GB GDDR5 128 Bit Ekran Kartı     2,308.25 TL
HyperX Fury HX432C16FB3K2/16 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Siyah Gaming Ram (Bellek)    816.76 TL
MSI B450 TOMAHAWK MAX DDR4 S+GL AM4 (ATX )     1,342.33 TL
AMD Ryzen 5 3400G 3.7/4.2GHz AM4       1,413.36 TL
Toplam Fiyat (KDV Dahil): 6,654.86 TL

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sistem hiç iyi değil. Nerelerden alışveriş yapabilirsiniz site vs. var mı varsa link paylaşın bütçenize göre önerimi yapayım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sistem - 6.648 TL : Ryzen 5 3100 CPU + Gigabyte B450M H Anakart + ASUS DUAL 4GB RX5500 XT GPU + Team T-Force Delta RGB 3200MHz 16GB(2x8GB) CL16 RAM + Corsair VS Serisi 550W 80+ PSU + GamePower Horizon Mesh Kasa + Zalman CNPS9X Optima Yüksek Performanslı Kule Tipi CPU Soğutucu - Bu sistem size o siteden önerebileceğim en iyi sistem. Marka , kalite ve performans olarak alabileceğiniz en iyi sistem bu. 

NOT 1 : Ekstra soğutmaya gerek yok aslında. İşlemci içinden stok soğutucu çıkıyor o soğutucuyu çıkartıp ekstra diske ihtiyacınız varsa disk eklemesi yapabilirsiniz sisteme.

NOT 2 : Siz işlemciyi performansı oyun için kötü bir model seçmişsiniz ben onu daha mantıklı ve performanslı bir model ile güncelledim. Ekran kartı çok düşük ve artık eski sayılacak bir model seçmişsiniz ben onu GTX 1650 Super dengi performans sunan AMD RX 5500 XT modeli ile değiştirdim. Sizin seçtiğiniz kasa içindeki PSU ne belli değil dandiktir büyük ihtimalle o yüzden kasa ve PSU seçimini sitede bulabildiğim en iyi ucuz ama kaliteli ürünlerden seçmeye çalıştım. Genel olarak bu sistem sizin toparladığınızdan çok ama çok daha başarılı bir sistem oldu.

KS

oeker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Çok teşekkür ederim satın alırken önerilerinizi göz önünde bulunduracağım :)

ugur.gozaydin' Alıntı:
Sistem - 6.648 TL : Ryzen 5 3100 CPU + Gigabyte B450M H Anakart + ASUS DUAL 4GB RX5500 XT GPU + Team T-Force Delta RGB 3200MHz 16GB(2x8GB) CL16 RAM + Corsair VS Serisi 550W 80+ PSU + GamePower Horizon Mesh Kasa + Zalman CNPS9X Optima Yüksek Performanslı Kule Tipi CPU Soğutucu - Bu sistem size o siteden önerebileceğim en iyi sistem. Marka , kalite ve performans olarak alabileceğiniz en iyi sistem bu. 

NOT 1 : Ekstra soğutmaya gerek yok aslında. İşlemci içinden stok soğutucu çıkıyor o soğutucuyu çıkartıp ekstra diske ihtiyacınız varsa disk eklemesi yapabilirsiniz sisteme.

NOT 2 : Siz işlemciyi performansı oyun için kötü bir model seçmişsiniz ben onu daha mantıklı ve performanslı bir model ile güncelledim. Ekran kartı çok düşük ve artık eski sayılacak bir model seçmişsiniz ben onu GTX 1650 Super dengi performans sunan AMD RX 5500 XT modeli ile değiştirdim. Sizin seçtiğiniz kasa içindeki PSU ne belli değil dandiktir büyük ihtimalle o yüzden kasa ve PSU seçimini sitede bulabildiğim en iyi ucuz ama kaliteli ürünlerden seçmeye çalıştım. Genel olarak bu sistem sizin toparladığınızdan çok ama çok daha başarılı bir sistem oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri