İyi günler bu klavye alınır mı? Bana iyi geldi fiyat olarak da ne düşünüyorsunuz?
Son düzenleme:
forumda sıkıntı varPaylaştığınız link hatalı düzentmeniz gerekmektedir.
teşekkür ediyorum da hocam şunu buldum https://www.hepsiburada.com/gamenot...me-klavye-p-HBCV00000YJNAU?magaza=GarajOnline 50tl de indirimle 367 tl ye düştü sizce bunu mu alayım
Yukardaki linkden ulaşabilirsiniz.
Ne için kullanacağınıza bağlı hocam.teşekkür ediyorum da hocam şunu buldum https://www.hepsiburada.com/gamenot...me-klavye-p-HBCV00000YJNAU?magaza=GarajOnline 50tl de indirimle 367 tl ye düştü sizce bunu mu alayım
max 400 o da zor yani oyun için kullanıcam en küçük %70 veya %80 olmalıNe için kullanacağınıza bağlı hocam.
Birde TKL mi istiyorsunuz ? Bütçe nedir ?
Hocam bende alıcam aynısını alayım mı acaba oyun için alıcam banada güzel geldi ne dersiniz şuan kullandığım büyük ve çok yer kaplıyor be dersinizNe için kullanacağınıza bağlı hocam.
Birde TKL mi istiyorsunuz ? Bütçe nedir ?
max 400 o da zor yani oyun için kullanıcam en küçük %70 veya %80 olmalı
Bu bütçede kaliteli bir şey bulmak zor ve oyun içinde alacağınız için GameNote tercih edilebilir.Hocam bende alıcam aynısını alayım mı acaba oyun için alıcam banada güzel geldi ne dersiniz şuan kullandığım büyük ve çok yer kaplıyor be dersiniz
Yanı sizce almıyım mı yani 240 tl ye bedava bence ama bilemedim alsam mıBu bütçede kaliteli bir şey bulmak zor ve oyun içinde alacağınız için GameNote tercih edilebilir.
![]()
GameNote KB857L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB857L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote KB857L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.455,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu klavyeler (TKL) ile ilgili çok şey bilmiyorum açıkçası Marka olarak işe bakarsam eğer Gamenote güzel markadır zaten bu bütçede en fazla ne bulunabilirse en iyisi oldur başka arkadaşlara da danışın araştırın bir sorun çıkmasın.Yanı sizce almıyım mı yani 240 tl ye bedava bence ama bilemedim alsam mı
Tamamdır zaten bu gece Amazon day i beklicem belki uygun birşey bulurumBu klavyeler TKL ile ilgili çok şey bilmiyorum açıkçası Marka olarak işe bakarsam eğer Gamenote güzel markadır zaten bu bütçede en fazla ne bulunabilirse en iyisi oldur başka arkadaşlara da danışın araştırın bir sorun çıkmasın.