Bu Kulaklık Alınır Mı?

ADIM NE Kİ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Markayı ilk kez gördüm büyük ihtimalle merdiven altı markası gibi bişey. Bence asla alınmaz. Başka bilindik markalara bakabilirisniz

KS

ADIM NE Kİ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Markayı ilk kez gördüm büyük ihtimalle merdiven altı markası gibi bişey. Bence asla alınmaz. Başka bilindik markalara bakabilirisniz
Bu markanın mousesini kullanıyorum,gayet memnunum, çok kaliteli ancak kulaklık açısından kaliteleri nasıldır ondan emin değilim bu yüzden sormuştum.Yoksa markanın kalitesinden eminim

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Bu markanın mousesini kullanıyorum,gayet memnunum, çok kaliteli ancak kulaklık açısından kaliteleri nasıldır ondan emin değilim bu yüzden sormuştum.Yoksa markanın kalitesinden eminim
Yani rampage gibi bir marka inca. Hatta mouselarda tamamen aynı tasarımda mouseları var. Ama alınmaz bence de. @Greewe_Greew hocam bilgi sahibidir büyük ihtimal kulaklıklarda da.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Bence alınmamalı diyeceğim ama bu civarlarda da iyi kulaklık yok gibi. Sizin yerinizde olsam bir şekilde bütçeyi arttırıp Razer Blackshark V2 X alırdım.

KS

ADIM NE Kİ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Bence alınmamalı diyeceğim ama bu civarlarda da iyi kulaklık yok gibi. Sizin yerinizde olsam bir şekilde bütçeyi arttırıp Razer Blackshark V2 X alırdım.

Teşekkürler hocam ancak bütçeyi max 1000 liraya kadar çıkarabilirim.Bu kulaklık bile bütçemin sınırlarını zorluyor.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Teşekkürler hocam ancak bütçeyi max 1000 liraya kadar çıkarabilirim.Bu kulaklık bile bütçemin sınırlarını zorluyor.
Onun yerine bunu kesin öneririm hocam. Razera kadar çıkamazsınız bunu alabilirisniz

KS

ADIM NE Kİ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Onun yerine bunu kesin öneririm hocam. Razera kadar çıkamazsınız bunu alabilirisniz
Teşekkürler hocam.Bu fiyata daha iyi kulaklık bulabileceğimi düşünmüyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri