Bu kulaklık alınırmı sizce ?

KS

gandalf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
F/P ortalamanın biraz üzerinde bir üründür alınabilir.

Hocam birde realme buds air neo var arada yaklaşık 100 tl var hangisini tercih edim ? aralarındaki fark nedir ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Düz air model biraz daha başarılı o alınmalı bence.

Aslında şimdi biraz baktım ve OPPO Enco W31 ürünü Air modelden bir tık daha iyi bence onu değil bu ürünü alın.

KS

gandalf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Baktığınız sitede yanlış bilgi verilmiş OPPO Enco W31 kendi sitesinde yazdığına göre 15 saat müzik 12 saat görüşme yapılabiliyor denmiş. 2.5 saat ise ürünün tam şarj olma süresi. Yani o süreler doğru değil nereden baktıysanız.

KS

gandalf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Baktığınız sitede yanlış bilgi verilmiş OPPO Enco W31 kendi sitesinde yazdığına göre 15 saat müzik 12 saat görüşme yapılabiliyor denmiş. 2.5 saat ise ürünün tam şarj olma süresi. Yani o süreler doğru değil nereden baktıysanız.

ben realme buds air için söyledim bunu oppo enco w31 istemiyorum slikonlu airpods tarzı arıyorum

ugur.gozaydin' Alıntı:

ondan dolayı aseus w04 alınırmı diye soruyorum 
https://www.amazon.com.tr/Baseus-Encok-W...C9TPGSDXG1

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Baseus W04 ürünü 70% ses seviyesinde 5 saat pil ömrü sunuyor Realme Buds Air ise ses seviyesi vermeden 3 saat demiş ki kendi sitesinde aşağıda 50% seviyesinde test gerekleştirildiğini not düşmüşler. Yani batarya ömrü açısından Baseus W04 ürünü çok daha iyi bir ürün. Baseus W04 ürünü 1.5 saatte tam şarj olur ürün demiş ama Realme ürünü bu konuda bir şey belirtmemiş. İki üründe kablosuz şarj destekliyor benzer diğer özelliklere sahipler ama genel anlamda Baseus W04 ürünü daha başarılı duruyor.

KS

gandalf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Baseus W04 ürünü 70% ses seviyesinde 5 saat pil ömrü sunuyor Realme Buds Air ise ses seviyesi vermeden 3 saat demiş ki kendi sitesinde aşağıda 50% seviyesinde test gerekleştirildiğini not düşmüşler. Yani batarya ömrü açısından Baseus W04 ürünü çok daha iyi bir ürün. Baseus W04 ürünü 1.5 saatte tam şarj olur ürün demiş ama Realme ürünü bu konuda bir şey belirtmemiş. İki üründe kablosuz şarj destekliyor benzer diğer özelliklere sahipler ama genel anlamda Baseus W04 ürünü daha başarılı duruyor.

550 tl bütçem var ve apple airpods benzeyen kulaklık almak istiyorum ama sadece baseus w04 pro ve realme buds air bulabildim bu fiyat aralığında başka benzeyen modeller varmıdır

KS

gandalf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Siz benden 600 TL ye kadar öneri isteyince ben piyasadaki bütün kulaklıklara baktım. En az 15 site gezdim ve ürün olarak tüm incelemeleri göz önüne alarak önerinizi yaptım. Yani bana bu nasıl şu nasıl demeyin önerebildiğim en iyi ürün Oneplus Buds ürünü size.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri