- Tepki
- 10
Bunu almayı düşünüyorum. Olası ötv indirimi ve gelecek ay olacak black fridayde daha uyguna alınır mı sizce yoksa zamlayıp yine bu fiyata mı çekerler
ötv bekleme bence dahada pahalı olacak laptop alınabilir güze
Bunu almayı düşünüyorum. Olası ötv indirimi ve gelecek ay olacak black fridayde daha uyguna alınır mı sizce yoksa zamlayıp yine bu fiyata mı çekerler![]()
black friday beklenmeli mi sizce ? o zamana daha uygun olmaz mıötv bekleme bence dahada pahalı olacak laptop alınabilir güze
bilmiyorumblack friday beklenmeli mi sizce ? o zamana daha uygun olmaz mı
bu laptopda 8gb ram var istersen bunun bi üstünü al hem i7 var hem 16gb ram tabi bütçen varsa
Bunu almayı düşünüyorum. Olası ötv indirimi ve gelecek ay olacak black fridayde daha uyguna alınır mı sizce yoksa zamlayıp yine bu fiyata mı çekerler![]()
aynen bu daha mantıklı gibibu laptopda 8gb ram var istersen bunun bi üstünü al hem i7 var hem 16gb ram tabi bütçen varsa
aynen eğer tabi bütçe varsa alaynen bu daha mantıklı gibi
aynen eğer tabi bütçe varsa al
bu daha uygun![]()
Abra A5 V19.2 15,6" Oyun Bilgisayarı
Abra A5 V19.2 15,6" Oyun Bilgisayarı,4GB RTX 3050 Ti ekran kartı ve 12.Nesil Intel Core i5-12500H işlemcisiyle en zorlu oyunlarda üstün performans sağlıyor!www.monsternotebook.com.tr
bunu da kestirdim gözüme giderek artıyor fiyat![]()
bu daha uygunhem senin attığında 8gb ram var bunda 16gb ram var i7 ve fiyatı daha uygun
ama sen yinede casper excalibur al derim çünkü monster kalitesini beğenmeyen çok var sıkıntı çıkabiliyor![]()
Abra A5 V19.2 15,6" Oyun Bilgisayarı
Abra A5 V19.2 15,6" Oyun Bilgisayarı,4GB RTX 3050 Ti ekran kartı ve 12.Nesil Intel Core i5-12500H işlemcisiyle en zorlu oyunlarda üstün performans sağlıyor!www.monsternotebook.com.tr
bunu da kestirdim gözüme giderek artıyor fiyat![]()
Hocam boşuna vergi indirimi bekleme bence. Gıda fiyatları için de vergi kaldırılınca düşer dediler 3-4 kat daha daha zamlandı
3050 ti son attığım burdaki 3050. rami de özelleştir yapınca 16 ya çıkıyor fiyat farkı olmadan show yapmışlar işte 8 i 16 yaptık diye aslında 16 fiyatıbu daha uygunhem senin attığında 8gb ram var bunda 16gb ram var i7 ve fiyatı daha uygun
şu 3050 ti olsa şuan sipariş verirdimama sen yinede casper excalibur al derim çünkü monster kalitesini beğenmeyen çok var sıkıntı çıkabiliyor
aynen öyleHocam boşuna vergi indirimi bekleme bence. Gıda fiyatları için de vergi kaldırılınca düşer dediler 3-4 kat daha daha zamlandıBence yılbaşı gelmeden önce ne alıncaksa alınmalı yoksa sağlam zamlar gelecek gibi duruyor.
işte black friday fln olayını beklesem mi diyorum. yoksa yılbaşı öncesi alacağım. sonrasında alan bordo berelidirHocam boşuna vergi indirimi bekleme bence. Gıda fiyatları için de vergi kaldırılınca düşer dediler 3-4 kat daha daha zamlandıBence yılbaşı gelmeden önce ne alıncaksa alınmalı yoksa sağlam zamlar gelecek gibi duruyor.
hangisini tercih ettin şimdi benimde kafam karıştıişte black friday fln olayını beklesem mi diyorum. yoksa yılbaşı öncesi alacağım. sonrasında alan bordo berelidir
Büyük risk alacaksın gibi duruyor hocamişte black friday fln olayını beklesem mi diyorum. yoksa yılbaşı öncesi alacağım. sonrasında alan bordo berelidir
indirim olucak ama fiyat aynı olmıycakBüyük risk alacaksın gibi duruyor hocamTabi ki bilemeyiz ne olacağını ama sanmıyorum fiyatlarda düşüş olacağını. Çünkü ithalatçı firmalar şuan ki ürünleri 18,60TL dolar kurundan getiriyor ülkeye, sanmıyorum ki indirim yapsınlar.
indirim olucak ama fiyat aynı olmıycak20.000tllik pc olucak 23000 3000ötv indirimi gelicek desek aynı paraya denk gelicek
çok mantıklı hocam