bu laptop için beklemeli miyim ?

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796

bunu da kestirdim gözüme giderek artıyor fiyat :D
bu daha uygun :) hem senin attığında 8gb ram var bunda 16gb ram var i7 ve fiyatı daha uygun :)

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796

bunu da kestirdim gözüme giderek artıyor fiyat :D
ama sen yinede casper excalibur al derim çünkü monster kalitesini beğenmeyen çok var sıkıntı çıkabiliyor

GhostLegend

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

Bunu almayı düşünüyorum. Olası ötv indirimi ve gelecek ay olacak black fridayde daha uyguna alınır mı sizce yoksa zamlayıp yine bu fiyata mı çekerler :D
Hocam boşuna vergi indirimi bekleme bence. Gıda fiyatları için de vergi kaldırılınca düşer dediler 3-4 kat daha daha zamlandı :) Bence yılbaşı gelmeden önce ne alıncaksa alınmalı yoksa sağlam zamlar gelecek gibi duruyor.

KS

nurullah93

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
KS

nurullah93

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Hocam boşuna vergi indirimi bekleme bence. Gıda fiyatları için de vergi kaldırılınca düşer dediler 3-4 kat daha daha zamlandı :) Bence yılbaşı gelmeden önce ne alıncaksa alınmalı yoksa sağlam zamlar gelecek gibi duruyor.
işte black friday fln olayını beklesem mi diyorum. yoksa yılbaşı öncesi alacağım. sonrasında alan bordo berelidir

GhostLegend

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
işte black friday fln olayını beklesem mi diyorum. yoksa yılbaşı öncesi alacağım. sonrasında alan bordo berelidir
Büyük risk alacaksın gibi duruyor hocam :) Tabi ki bilemeyiz ne olacağını ama sanmıyorum fiyatlarda düşüş olacağını. Çünkü ithalatçı firmalar şuan ki ürünleri 18,60TL dolar kurundan getiriyor ülkeye, sanmıyorum ki indirim yapsınlar.

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Büyük risk alacaksın gibi duruyor hocam :) Tabi ki bilemeyiz ne olacağını ama sanmıyorum fiyatlarda düşüş olacağını. Çünkü ithalatçı firmalar şuan ki ürünleri 18,60TL dolar kurundan getiriyor ülkeye, sanmıyorum ki indirim yapsınlar.
indirim olucak ama fiyat aynı olmıycak :) 20.000tllik pc olucak 23000 3000ötv indirimi gelicek desek aynı paraya denk gelicek

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri