- Katılım
- 2 Eyl 2022
- Mesajlar
- 178
- Tepki
- 15
Acer Nitro 5 AN515-45 NH.QBAEY.005 AMD Ryzen 5 5600H 8 GB 512 GB SSD RTX 3050 FreeDOS 15.6
Acer Nitro 5 AN515 45 NH.QBAEY.005 AMD Ryzen 5 5600H 8 GB 512 GB SSD RTX 3050 FreeDOS 15.6
Evet tasarımını bende beğeniyorum ama stabil olana kadar beklenmeli bence.Bence 11 güzel olur. Hem tasarım olarak da iyi.
Laptop da kurulu ve aslında hiç sorunu yok gibi. Son zamanlarda hiç hata almadım.Evet tasarımını bende beğeniyorum ama stabil olana kadar beklenmeli bence.
Öyle diyorsanız öyledir o zaman.Laptop da kurulu ve aslında hiç sorunu yok gibi. Son zamanlarda hiç hata almadım.
Şimdi farklı cihazlarda farklı bileşenlerde sorun yaşayan vardır. Kesin söylemiş olmayayım ama ben sorun yaşamadım demek daha doğru olur.Öyle diyorsanız öyledir o zaman.
m.n11.com
4 sene sonra kim öle, kim kala.4 sene sonra üniversitesi için birdaha bilgisayar alamayız diye laptop daha mantıklı geldi inş bişey olmaz
Evet. Monitör, klavye, mouse, hoparlör, fan vs. uygun porta sahip şeyleri takabilirsiniz.Benim laptoplarla pek bilgim yok doğrusu yeni karar verdiğim için
Kablolu klavye mouse takabilir miyim bu laptopa cahilliğime kusura bakmayın![]()
Okuduğun kampüse göre değişiklik gösteriyor.Bende 2 yıl sonra üniye geçicem, halâ karar veremedim hiç bilgim yok üniye laptop götürülüyormu vs.
Bölümümden bile emin değilim maalesef. Yazılımmı, donanımmı, yapay zekamı halâ düşünüyorum bayağı bi arada kaldım.Okuduğun kampüse göre değişiklik gösteriyor.
Bazı okulların kendi bilgisayar sınıfları oluyor, laptop taşımanız gerekmiyor.
Dijital dersler bu sınıfta işleniyor, sadece ödev dosyaları için USB olması yeterli oluyor.
Ama bu durum okuduğunuz okula göre değişiklik gösteriyor. Üniversite kazandığınız zaman sorabilirsiniz.
Hâlâ zamanın var, illa ki kararını verirsin.Bölümümden bile emin değilim maalesef. Yazılımmı, donanımmı, yapay zekamı halâ düşünüyorum bayağı bi arada kaldım.
Açıkçası başlarda donanımdan nefret ediyordum fakat içine girince bayağı sevdim. Yazılımada yeteneğim ve ilgim var. Ama hayalim olanda yapay zeka mühendisliği, robot yapmak için. İnşallah bir kaç ay içinde karar vermiş olurum. Şuan yazılım gibi görünüyor.Hâlâ zamanın var, illa ki kararını verirsin.