KS
- Tepki
- 22
- Konu Sahibi
hocam inventusa güvenemiyorum iyimi sizcerkarayel'in önerdiği sistem 10k ya alınabilecek en iyi sistem hocam. Forumda sürekli önerisini yaparım.
hocam inventusa güvenemiyorum iyimi sizcerkarayel'in önerdiği sistem 10k ya alınabilecek en iyi sistem hocam. Forumda sürekli önerisini yaparım.
sorun olmaz eski bir firma, çokca alışveriş yapan üyemiz varhocam inventusa güvenemiyorum iyimi sizce
hocam benim attıgım sistem 1660 süper iyi bir ekran kartı Yani 10.5k falan bütce alınmazmi senceAlternatif fikirler de bekleyebilirsiniz hocam, 10 k bütçe için (aşma ihtimali yoksa) ben fireflux tercih ederdim
hocam 1660süperliden vazmigeçeyim Ekran kartı iyi gelmiştidesorun olmaz eski bir firma, çokca alışveriş yapan üyemiz var
Hocam belki daha stabil bir kart olabilir ama işlemci-anakart-kasa daha giriş seviye. Tercih sizin benimkisi alternatif daha makul bir önerihocam benim attıgım sistem 1660 süper iyi bir ekran kartı Yani 10.5k falan bütce alınmazmi sence
Hocam Ekran kartı markası fnx Msi ile ne farkı varHocam belki daha stabil bir kart olabilir ama işlemci-anakart-kasa daha giriş seviye. Tercih sizin benimkisi alternatif daha makul bir öneri
tamam hocam tesekkur ederimİ3 12100f 6500xt ililsi sizin gösterdiğimiz sistemden daha iyi bence onu alın. İnventus güvenilir uğur hoca dediğine göre.
xfx de AMD ekran kartı üreticilerinden, sorun yok hocam tercih edilebilirHocam Ekran kartı markası fnx Msi ile ne farkı var
tamam hocam Fps Testleri İzledim 1650den cok daha iyi performans Veriyor Anakart Olsun İşlemci Olsun 2 side iyiler Cok tesekkur ediyorum beni 2-3 yıl idare edermi bu sistem?xfx de AMD ekran kartı üreticilerinden, sorun yok hocam tercih edilebilir
Bütün oyunları 2-3 sene boyunca ultra ayarda oynatmasa da eder hocam, ilerde ihtiyaç olursa ekran kartı upgrade edersiniz, diğer bileşenler müsait.tamam hocam Fps Testleri İzledim 1650den cok daha iyi performans Veriyor Anakart Olsun İşlemci Olsun 2 side iyiler Cok tesekkur ediyorum beni 2-3 yıl idare edermi bu sistem?
tamam hocam cok tesekkur ederim alicam büyük ihtimalBütün oyunları 2-3 sene boyunca ultra ayarda oynatmasa da eder hocam, ilerde ihtiyaç olursa ekran kartı upgrade edersiniz, diğer bileşenler müsait.
hocam ben bu siteye güvenmiyorum acıkcasıhttps://www.gencergaming.com/haqqus...4-/-256-gb-sata-ssd-gaming-oyuncu-bilgisayari
ben bu pc yi aldım geçen hafta. bir kaç özelliştirme ile 11k ya almııştım. gayet güzel kullanıyorum
Sitede problem yok ama hem işlemci 10.nesil(alternatifi yok), hem de diğer upgradelere girince 11-12 k masraf açacaktır sistem. Anakart stoğu da bulunmuyor zaten. Tavsiyem hala fireflux sistem, tercih sizin isterseniz ilerdeki sistemleri bekleyin isterseniz şuan alınabilir.hocam ben bu siteye güvenmiyorum acıkcası
tamam hocam tesekkur ederim 1 kaç gün bekliyecegim donanim arsivi vs olmazsa fire flux alicam tesekkurlerSitede problem yok ama hem işlemci 10.nesil(alternatifi yok), hem de diğer upgradelere girince 11-12 k masraf açacaktır sistem. Anakart stoğu da bulunmuyor zaten. Tavsiyem hala fireflux sistem, tercih sizin isterseniz ilerdeki sistemleri bekleyin isterseniz şuan alınabilir.
Rica ederim hocam nasıl isterseniz.tamam hocam tesekkur ederim 1 kaç gün bekliyecegim donanim arsivi vs olmazsa fire flux alicam tesekkurler
hocam Bugün itopyada sistem cıktı i5 11400f 1660ti 10.7k Alınırmı?Rica ederim hocam nasıl isterseniz.
Hocam kötüleme amaçlı değil de ben i3 12100 tavsiye ederim. Genelde zar zor bütçe ile alıyoruz ilerde en azından anakart masrafı etmeden i5 12400 geçilebilir. Ayriyeten 12100 daha iyi bir işlemci.hocam Bugün itopyada sistem cıktı i5 11400f 1660ti 10.7k Alınırmı?
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hocam kötüleme amaçlı değil de ben i3 12100 tavsiye ederim. Genelde zar zor bütçe ile alıyoruz ilerde en azından anakart masrafı etmeden i5 12400 geçilebilir. Ayriyeten 12100 daha iyi bir işlemci.
Diğer parçalara da bakayım masraf açacak bir bileşen varsa ilave ederim