Bu Pc Alınırmı?

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
hocam benim attıgım sistem 1660 süper iyi bir ekran kartı Yani 10.5k falan bütce alınmazmi sence
Hocam belki daha stabil bir kart olabilir ama işlemci-anakart-kasa daha giriş seviye. Tercih sizin benimkisi alternatif daha makul bir öneri
İlerde sadece ekran kartı güncelleyip devam etme ihtimalini düşünerek önerdim firefluxu, şuanki performanslar için youtubedan testlere bakabilirsiniz

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
İ3 12100f 6500xt ililsi sizin gösterdiğimiz sistemden daha iyi bence onu alın. İnventus güvenilir uğur hoca dediğine göre.

KS

ozgurefekoca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
xfx de AMD ekran kartı üreticilerinden, sorun yok hocam tercih edilebilir
tamam hocam Fps Testleri İzledim 1650den cok daha iyi performans Veriyor Anakart Olsun İşlemci Olsun 2 side iyiler Cok tesekkur ediyorum beni 2-3 yıl idare edermi bu sistem?

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
tamam hocam Fps Testleri İzledim 1650den cok daha iyi performans Veriyor Anakart Olsun İşlemci Olsun 2 side iyiler Cok tesekkur ediyorum beni 2-3 yıl idare edermi bu sistem?
Bütün oyunları 2-3 sene boyunca ultra ayarda oynatmasa da eder hocam, ilerde ihtiyaç olursa ekran kartı upgrade edersiniz, diğer bileşenler müsait.
Yazılan değişiklikleri yapmayı unutmayın.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
hocam ben bu siteye güvenmiyorum acıkcası
Sitede problem yok ama hem işlemci 10.nesil(alternatifi yok), hem de diğer upgradelere girince 11-12 k masraf açacaktır sistem. Anakart stoğu da bulunmuyor zaten. Tavsiyem hala fireflux sistem, tercih sizin isterseniz ilerdeki sistemleri bekleyin isterseniz şuan alınabilir.
Edit: 6600 daha iyi bir kart evet ama fiyatları arasında zaten 15000-2000 lira var kaliteli bileşen kullanıp ilerde kendiniz de geçebilirsiniz.

KS

ozgurefekoca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
Sitede problem yok ama hem işlemci 10.nesil(alternatifi yok), hem de diğer upgradelere girince 11-12 k masraf açacaktır sistem. Anakart stoğu da bulunmuyor zaten. Tavsiyem hala fireflux sistem, tercih sizin isterseniz ilerdeki sistemleri bekleyin isterseniz şuan alınabilir.
tamam hocam tesekkur ederim 1 kaç gün bekliyecegim donanim arsivi vs olmazsa fire flux alicam tesekkurler

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
hocam Bugün itopyada sistem cıktı i5 11400f 1660ti 10.7k Alınırmı?
Hocam kötüleme amaçlı değil de ben i3 12100 tavsiye ederim. Genelde zar zor bütçe ile alıyoruz ilerde en azından anakart masrafı etmeden i5 12400 geçilebilir. Ayriyeten 12100 daha iyi bir işlemci.
Diğer parçalara da bakayım masraf açacak bir bileşen varsa ilave ederim mesaja

KS

ozgurefekoca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
tamam hocam tesekkur ederim ama Bana işlemciside iyi Geldi i3 12100den düsük ama Gene ryzen 5 3600le aynı performansta fire Fluxtan iyi diye düsünüyorum.
Hocam kötüleme amaçlı değil de ben i3 12100 tavsiye ederim. Genelde zar zor bütçe ile alıyoruz ilerde en azından anakart masrafı etmeden i5 12400 geçilebilir. Ayriyeten 12100 daha iyi bir işlemci.
Diğer parçalara da bakayım masraf açacak bir bileşen varsa ilave ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri