Arkadaşlar
4070ti vs 5700x alacağımSisteminiz nedir ? Çok kaliteli değil ama çok kötü de değil diye biliyorum bu ürün için. Siz sistemi söyleyin öneri yapayım.
Bunları alacaksanız PSU daha güvenilir gold sertifikası olan ürünlerden almalısınız PSU önemli.4070ti vs 5700x alacağım
hocam buna 700w psu yeter mi ve bu bütçede başka öneriniz varmı bide hocam peki bu olur muBunları alacaksanız PSU daha güvenilir gold sertifikası olan ürünlerden almalısınız PSU önemli.
Hocam marka bazında bakmanız lazım böye markalara değil yani bunu bütçe ayırmanız gerek.PSU tarafında marka Wattan önemli.hocam buna 700w psu yeter mi ve bu bütçede başka öneriniz varmı bide hocam peki bu olur mu
Gametech GTP-750M
www.n11.com
hocam peki önerebileceğiniz psu varmı fp olarakHocam marka bazında bakmanız lazım böye markalara değil yani bunu bütçe ayırmanız gerek.PSU tarafında marka Wattan önemli.
Hocam eğer üste belirtilen ekran kartı vs alınacaksa çok riski bence bu ürün bile marka kalitesi bakımından yetersiz.Alabiliyorsanız aşağıda ki ürünü alın.
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Alacağınız ekran kartı ve işlemciye F/P değil Fiyat olarak bakmalısın;hocam peki önerebileceğiniz psu varmı fp olarak
Ben paylaştığım ürünü de iyi diye biliyorum , Gold sertifikası var. Hem arkadaşın bütçesi az olduğundan en yakın bütçede iyi bir ürün önermeye çalıştım. Daha yüksek ürünlere bakmadım.Hocam eğer üste belirtilen ekran kartı vs alınacaksa çok riski bence bu ürün bile marka kalitesi bakımından yetersiz.
Alacağınız ekran kartı ve işlemciye F/P değil Fiyat olarak bakmalısın;
Full modüller Gold;
![]()
FSP Hydro G Pro HG2-750 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro G Pro HG2-750 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro G Pro HG2-750 750 W Power Supply özelliklerini incele, 5.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Corsair Rm750x CP-9020199-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Rm750x CP-9020199-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Rm750x CP-9020199-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 10.926,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam evet iyi ürün ve marka ama 4070ti vs 5700x alınacağı için gene tercih etmem.Ben paylaştığım ürünü de iyi diye biliyorum , Gold sertifikası var. Hem arkadaşın bütçesi az olduğundan en yakın bütçede iyi bir ürün önermeye çalıştım. Daha yüksek ürünlere bakmadım.
hocam hepinizin önerisi için çok teşekkürler hepinizden Allah razı olsun.O SİSTEME EN AZINDAN BU PSU GEREKLİ.
![]()
Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
BÜTÇE YETMEZSE BU DA ALINABİLİR.
![]()
COOLER MASTER MPE-7501-ACABW 750W 80+ BRONZE kutusuz Güç kaynağı - inventus
COOLER MASTER MPE-7501-ACABW 750W 80+ BRONZE kutusuz Güç kaynağıinventus.com.tr