- Tepki
- 2
Bu ramler hakkında pek yorum bulamadım bu yüzden sormak istedim msi b650 gaming plus wifi atx anakarta takacağım sorun yaşar mıyım işlemci r5 7500f
Siz ne dersiniz peki alınır mı alınmaz mıArkadaş içinde bende baktım bu RAM'lere kimi alınmaz bu RAM'ler diyor. Kimi ise
kesinlikle alınır güzel RAM'ler deniliyor. En sonunda Corsair Vengeance RGB 32GB RAM'ler var onu aldı memnunun diyor.
Bence alınır ama tek bir RAM alma alacaksan aynı Mhz de olan RAM'leri al.Siz ne dersiniz peki alınır mı alınmaz mı
Zaten 2x16 alcam ilerde belki eklerimBence alınır ama tek bir RAM alma alacaksan aynı Mhz de olan RAM'leri al.
Hayırlı olsun o zaman, güle güle kullan kardeşim.Zaten 2x16 alcam ilerde belki eklerim
Hocam yeni konu acamiyom sürem var diyeHayırlı olsun o zaman, güle güle kullan kardeşim.
Kusura bakma kardeşim, anakart konularında pek bilgili değilim yanlış bilgi verirsem sana şimdi ileride sıkıntıya girersin.Hocam yeni konu acamiyom sürem var diye
![]()
MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 7.329,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.319,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İki anakart arasında 900tl fark var değermi bu farka pahalı olanı almaya
Teşekkürler o zaman yardımların içinKusura bakma kardeşim, anakart konularında pek bilgili değilim yanlış bilgi verirsem sana şimdi ileride sıkıntıya girersin.
Estağfurullah, bir şey yapmadım teşekkür etmene gerek yok.Teşekkürler o zaman yardımların için