İtopyadaki rastgele 3070ti sistem 25000 tlhocam bazı kişiler bu sisteme çok pahalı diyor ne kadar ucuz olucak merak ediyorum
İtopyadaki rastgele 3070ti sistem 25000 tlhocam bazı kişiler bu sisteme çok pahalı diyor ne kadar ucuz olucak merak ediyorum
Fps değerleri çok fena değil aslında neyi düşük buldunuz acaba
darboğaz var gibi geldi banaFps değerleri çok fena değil aslında neyi düşük buldunuz acaba
1080P İçin darboğaz olur. 2K İçin bir sistem bu. Kaldı ki 1080p de olan darboğaz bile çok değil aslında.darboğaz var gibi geldi bana
valla hocam 2k da kullanırım sorun değilde aldıktan sonra sistem ucuzlarsa ona yanarım 4000 serisi ne zaman gelir1080P İçin darboğaz olur. 2K İçin bir sistem bu.
hocam şuan gaming gecesinde güzel sistemler gelmiş bir bakın isterseniz ryzen 7li 3070ti li sistem var ama ne kadar olur acaba1080P İçin darboğaz olur. 2K İçin bir sistem bu. Kaldı ki 1080p de olan darboğaz bile çok değil aslında.
Sistemleri 4000 serisi ile 13.nesil işlemciler geliceği için eritiyolar son günlerde fiyatlar düştü gibi geldi banavalla hocam 2k da kullanırım sorun değilde aldıktan sonra sistem ucuzlarsa ona yanarım 4000 serisi ne zaman gelir
valla hocam kafam karışık bilmiyom şimdimi alsam beklesemmi deli oldum buradaSistemleri 4000 serisi ile 13.nesil işlemciler geliceği için eritiyolar son günlerde fiyatlar düştü gibi geldi bana
hocam bende alıcam zaten sadece işlemci kısmında içimde bir sıkıntı var yetecekmi diye4000 Serisi yıl sonunda gelecek galiba ama tam bilmiyorum. İncehesap üzerindeki sistem de bence maksimum 28k falan olur daha da indirim yapmazlar.
Ben olsam beklemez alırdım.
5600 bence yeterli sonrası için yetersiz gelmeye başlarsa yükseltme yapabilirsinizhocam bende alıcam zaten sadece işlemci kısmında içimde bir sıkıntı var yetecekmi diye
hocam ayrıca 5600 gibi bir işlemci yazılım için yetermi ?4000 Serisi yıl sonunda gelecek galiba ama tam bilmiyorum. İncehesap üzerindeki sistem de bence maksimum 28k falan olur daha da indirim yapmazlar.
Ben olsam beklemez alırdım.
Yeterli. Güçlü bir işlemcidir.hocam ayrıca 5600 gibi bir işlemci yazılım için yetermi ?
hocam asus daha kaliteli ya ama bunda sadece intel olması artı asusa görehttps://www.gencergaming.com/frekan...b-3200-mhz-ddr4-rgb-gaming-oyuncu-bilgisayari isterseniz buda var üstüne birde oğutma eklerseniz güzel olur
asus daha kaliteli ben sadece üzerine soğutucuda alabildiğiniz için attım sizin kararınızhocam asus daha kaliteli ya ama bunda sadece intel olması artı asusa göre
bazı kişiler 5600 rtx 3070ti yi beslemez deyip kafamı karıştırıyorasus daha kaliteli ben sadece üzerine soğutucuda alabildiğiniz için attım sizin kararınız
Kim diyor onu ya ? 2K Çözünürlükte rahat rahat kullanırsınız güzel ve başarılı bir işlemci.bazı kişiler 5600 rtx 3070ti yi beslemez deyip kafamı karıştırıyor
reklam olmasın başka bir forumdaKim diyor onu ya ? 2K Çözünürlükte rahat rahat kullanırsınız güzel ve başarılı bir işlemci.