Genelde hikayeli oyunlar ve fifa 22 oynuyorum orta ayarlarda 60fps oynatirmiBeklentinize göre değişir ama RX6400 de iyi bir ekran kartıdır. Şuan 7500tl ye o sistemi alamazsınız. Bence alınabilir.
Genelde hikayeli oyunlar olarak adlandırdığınız oyunları açar ama hepsini orta ayar açar mı bilmem açsa bile 60 FPS alabilir mi ondan emin değilim ama FİFA 22 oynatır.Genelde hikayeli oyunlar ve fifa 22 oynuyorum orta ayarlarda 60fps oynatirmi
Hocam ben 10k ve altında sistem almaya karşıyım bu aralar çünkü +2k ekleme yapıda RX 6600 sistemler çıkıyor insanların karşısına +1 2k +2 kat performans ediyor bu sadece bu bütçede geçerli.Genelde hikayeli oyunlar ve fifa 22 oynuyorum orta ayarlarda 60fps oynatirmi
Ugur abi baskalarina da bunu yapiyon zaten forum kullanicisi az belki biri gorup yardimci olurdu bu konudakinden farkli bi sekildeDiğer konunuzu sildim. Benzer şeyi burası özelide de sorabilirsiniz ki zaten sormuşsunuz. Buradan ilerleyin.
Cevap vermem gerekirse RX 6400 kartı başarılı bir karttır.
Forumda kuralları böyle hocam zaten her yazı yazıldığında öne çıkıyor.Ugur abi baskalarina da bunu yapiyon zaten forum kullanicisi az belki biri gorup yardimci olurdu bu konudakinden farkli bi sekilde
Zaten sistem üzerinden soru sormuşsunuz. Sistemin konusu ayrı ekran kartı ve diğer her kafanıza takılan bileşen için ayrı ayrı konu mu açacaksınız?Ugur abi baskalarina da bunu yapiyon zaten forum kullanicisi az belki biri gorup yardimci olurdu bu konudakinden farkli bi sekilde