- Tepki
- 18
Suan bende öyle düşünüyorum. Ekran kartını kendilerine göre ayarlamışlar ileride değişim yapamıyorsun çok saçma geldi bana.Bence alınmaz.
Onlara artı olarak fiyatı da yüksek , alınabilir bir yanı yok.Suan bende öyle düşünüyorum. Ekran kartını kendilerine göre ayarlamışlar ileride değişim yapamıyorsun çok saçma geldi bana.
Bu varken alınmaz
bunu alıcağıma arkadaşın attığı sistemi alırım hocam biostar anakart alınmaz diye düşünüyorumBu varken alınmaz
Ekli dosyayı görüntüle 13395GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
niye öyle düşündüren nebunu alıcağıma arkadaşın attığı sistemi alırım hocam biostar anakart alınmaz diye düşünüyorum
daha önce ismine hiçbir yerde rastlamadım ve iyi olduğunuda düşünmüyorum ama özelleştirme kısmında asus veya msi anakart seçilince 18.200 ü aşmıyorsa alınabilirniye öyle düşündüren ne
İyi bir marka yıllardır bu piyasa dadaha önce ismine hiçbir yerde rastlamadım ve iyi olduğunuda düşünmüyorum ama özelleştirme kısmında asus veya msi anakart seçilince 18.200 ü aşmıyorsa alınabilir