Soru Bu Sistem Alınır Mı?

ardashi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Psuyu 700w yaptım gelişime açık olması için 550w ile arasındaki fiyat farkı az geldi. ssdyi bir yanındaki olan kingstonu seçtim 1tb olduğu için. sistem bu haliyle 16.500 TL ediyor alınır mı? başka sistem önerisi yapacaksanız amd gpu lu sistemler önermeyiniz karşıyım. soğutucu almama gerek var mı ? şimdiden teşekkürler iyi forumlar 😊

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Psuyu 700w yaptım gelişime açık olması için 550w ile arasındaki fiyat farkı az geldi. ssdyi bir yanındaki olan kingstonu seçtim 1tb olduğu için. sistem bu haliyle 16.500 TL ediyor alınır mı? başka sistem önerisi yapacaksanız amd gpu lu sistemler önermeyiniz karşıyım. soğutucu almama gerek var mı ? şimdiden teşekkürler iyi forumlar 😊
alınabilir bir sistem daha uygun fiyatlısı yok şuan o parça kalitesiyle.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Özelleştirildi İstersen Nvidia intel comp'u da alabilirsin özelleştirildi 5600bu aralara stok fan yetmiyor ama 12400f de böyle bir sorun çok denebilir..

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Özelleştirildi İstersen Nvidia intel comp'u da alabilirsin özelleştirildi 5600bu aralara stok fan yetmiyor ama 12400f de böyle bir sorun çok denebilir..
Hocam ekran kartı almışsınız hayırlı olsun

KS

ardashi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
siz olsanız hangisini alırdınız tam anlamıyorumda ultimatenin ekran kartı kaliteli diye onu tercih edeceğim gibime geliyor. birde bu var 3060 ti 5600 yaptığımda aynı fiyata geliyor kararsız kaldım https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a/

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri