Soru Bu Sistem Alınır Mı ?

aalkan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
aynen öyle demişlerdi forumdakiler, buradan araştırarak aldım ben de sizin gibi, thermaltake'e yükselttim sadece 13k civarına geldi.

kendinespastik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
22
Mentor mu helen power mu daha mantıklı sizce? Ben de ikisinden birini alacagim

aalkan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Mentor mu helen power mu daha mantıklı sizce? Ben de ikisinden birini alacagim
Sana kalmış, bende bayağı inceledim,oyun performans o olarak amd işlemciler %5 kadar daha performanslıymış. Fiyatına göre ikisi de iyi, psu'u değiştirip karar verelbilirsin. Ben full oyun değil aynı zamanda kendi işimle iligli oalrak da kullancağım için 3060 sistemi tercih ettim.bir de nvidia amd'e göre kullancılar tarafında ndaha fazlla tutuluyor gördüğüm kadarıyla fiyatı yüksek olmasına rağmen.

kendinespastik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
22
Sana kalmış, bende bayağı inceledim,oyun performans o olarak amd işlemciler %5 kadar daha performanslıymış. Fiyatına göre ikisi de iyi, psu'u değiştirip karar verelbilirsin. Ben full oyun değil aynı zamanda kendi işimle iligli oalrak da kullancağım için 3060 sistemi tercih ettim.bir de nvidia amd'e göre kullancılar tarafında ndaha fazlla tutuluyor gördüğüm kadarıyla fiyatı yüksek olmasına rağmen.
Ben oyun oynamak icin alacağım. Sence bu fiyata en mantıklısı amd li sistem mi

KS

ahmety

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Alternatif olarak aşağıdaki sistem Thermaltake 200 TG kasa seçilerek alınabilir , daha iyi bir PSU seçilmiş olur.

https://www.itopya.com/helen-poweri...al-8gb-oc16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdgam_h19966
oa fiyata bak be gereksiz yere zam gelmiş ama iyiki almışım

Yani bütçe varsa tabii ki mantıklı.
şey soracam şuan monitörum hala gelmedi kasayi denedim başlattığım da güç gelince ekran kartının fanlari dönüyor ama 30 sn sonra falan duruyor dönmeyi bırakıyor ekran kartını yanlış taktiğim için mi yoksa güç bindirmeyince fanlar donme işlemini yapmıyor mu

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
https://www.itopya.com/helen-poweri...al-8gb-oc16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdgam_h19966
oa fiyata bak be gereksiz yere zam gelmiş ama iyiki almışım

şey soracam şuan monitörum hala gelmedi kasayi denedim başlattığım da güç gelince ekran kartının fanlari dönüyor ama 30 sn sonra falan duruyor dönmeyi bırakıyor ekran kartını yanlış taktiğim için mi yoksa güç bindirmeyince fanlar donme işlemini yapmıyor mu
Ekran kartı yük altında olmadığı için gereksiz yere fan döndürmüyor. Bu normal bir durum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri