- Tepki
- 135
Daha uygun ama 3070Ti ile 3060 arasındaki performans farkını da düşünmek lazım.işlemciyi yükseltip bunu al derim ben hem daha f/p bence
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Güzel sistem alınır.
Sence bunumu aliyim 4060ti 16gb mi bekliyimalınır knk jemen al ama
alSence bunumu aliyim 4060ti 16gb mi bekliyim![]()
bence 8 bin tl büyük bir fark ekran kartını satıp yükseltebilirDaha uygun ama 3070Ti ile 3060 arasındaki performans farkını da düşünmek lazım.
Güzel sistem alınır.
Bütçesi varken böyle uğraşmaya değer mi?bence 8 bin tl büyük bir fark ekran kartını satıp yükseltebilir![]()
Hocam sizce 4060 ti 16gb bekleyeyim mi?Bütçesi varken böyle uğraşmaya değer mi?
bence kesinlikle değer kralBütçesi varken böyle uğraşmaya değerbe mi?
Bende sipariş verdim bundan inşallah pişman olmam zam gelir bidaha alamam diye acele ettim. 1hafta 10günde herşey zamlandı beklemek istemedim daha kötü olur diye
Bence iyi yapmışsın. Çünkü aynen söylediğin gibi. Ürünlere ciddi miktarda zam geldi. Baktığım bazı ürünlere 1500 - 2000 TL civarında zam geldiğini gözlemledim.Bende sipariş verdim bundan inşallah pişman olmam zam gelir bidaha alamam diye acele ettim. 1hafta 10günde herşey zamlandı beklemek istemedim daha kötü olur diye
Aynen bakalım monitör ve ekipman lazım onlarada bakıyorum şimdiBence iyi yapmışsın. Çünkü aynen söylediğin gibi. Ürünlere ciddi miktarda zam geldi. Baktığım bazı ürünlere 1500 - 2000 TL civarında zam geldiğini gözlemledim.
bu sistem itopyadan kalkmıs galibaişlemciyi yükseltip bunu al derim ben hem daha f/p bence
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
parça kalitesi baya iyimiş pişman olmazsınızBende sipariş verdim bundan inşallah pişman olmam zam gelir bidaha alamam diye acele ettim. 1hafta 10günde herşey zamlandı beklemek istemedim daha kötü olur diye
parça kalitesi baya iyimiş pişman olmazsınız
Gücü işlemciye veriyor ekran kartından alıyor buda demektir ki rdr 2 gibi bir oyunda performans düşüklüğüDaha uygun ama 3070Ti ile 3060 arasındaki performans farkını da düşünmek lazım.
Güzel sistem alınır.
aynen kalkmış sabah vardı ve çok uygundu bencebu sistem itopyadan kalkmıs galiba