35.000-45.000 TL Bu Sistem Alınır Mı?

ErkinKorayAR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
7500F
Ekran Kartı
Rtx 5060ti16gb
Merhabalar 2k sistem topluyorum. Hikayeli oyun oynuyorum genelde. Bu sistem alınır mı?

pipiler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
kral hakkını verir bir bu sistem alabilirsin . sistemi inceledim neyi değiştirsen daha iyi olur diye ancak bulamadım eğer istersen 2 bin tl daha ver 2 tb ssd yap sistemi .kral işlemci olarak donanım arşivide söyledi bende inceledim hiç vark yok ama sen yinede testlerine falan bak iki işlemciyi karşılaştir 7500f ile 7600 istediğini seç arada 750 tl fark var zaten eğer alırsan şimdiden hayırlı olsun

emir1256t

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhabalar 2k sistem topluyorum. Hikayeli oyun oynuyorum genelde. Bu sistem alınır mı?

Hocam 5060 ı asla önermem çok sıkıntı bir kart gelecekte belki düzelir ama güncel olarak alınmaz bu fiyatlara amd bakın derim aynı şey sistem içinde geçerli.

pipiler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam 5060 ı asla önermem çok sıkıntı bir kart gelecekte belki düzelir ama güncel olarak alınmaz bu fiyatlara amd bakın derim aynı şey sistem içinde geçerli.
hacı ben rx 7600 kullanıyoruum ama rtx 4060 almadığıma pişmanım

KS

ErkinKorayAR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
kral hakkını verir bir bu sistem alabilirsin . sistemi inceledim neyi değiştirsen daha iyi olur diye ancak bulamadım eğer istersen 2 bin tl daha ver 2 tb ssd yap sistemi .kral işlemci olarak donanım arşivide söyledi bende inceledim hiç vark yok ama sen yinede testlerine falan bak iki işlemciyi karşılaştir 7500f ile 7600 istediğini seç arada 750 tl fark var zaten eğer alırsan şimdiden hayırlı olsun
Yani sistem iyi diyorsunuz hocam. Tamam teşekkürler.
Hocam full hikayeli oyun oynuyorum. Nvidia'nın DLSS vs teknolojilerini kullanmak istiyorum o yüzden seçmiştim kartı. Ne gibi sıkıntılı bir kart mesela? Bilgilendirir misiniz?
hacı ben rx 7600 kullanıyoruum ama rtx 4060 almadığıma pişmanım
Yani al diyorsun pişman olma diyorsun öyle mi :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri