Hero 5A - Game Garaj
HERO 5A, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartı modellerine sahip, AMD hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !
www.gamegaraj.com
eksiği yok ama kalitesiz ürünler kullanmış ben olsam dk4 rx 6600 lü olan sistemini alırdım yada birazdaha koyup rx 6700xt olanı alırdım gayet mantıklı olurduHero 5A - Game Garaj
HERO 5A, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartı modellerine sahip, AMD hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
uyar 15k civarıAnakart ve psu sundan emin değilim. Bütçe ne kadar? Amd gpu uyarmı?
buna uygun sistem varmı bildiğnizeksiği yok ama kalitesiz ürünler kullanmış ben olsam dk4 rx 6600 lü olan sistemini alırdım yada birazdaha koyup rx 6700xt olanı alırdım gayet mantıklı olurdu
hocam 15k civarı sadece kasa için mi öyleyse 6700xt li bir kasa atabilirimuyar 15k civarı
buna uygun sistem varmı bildiğniz
evet kasa içinhocam 15k civarı sadece kasa için mi öyleyse 6700xt li bir kasa atabilirim
buyrun hocam mükemmel bir kasaevet kasa için
Bunu önerecektim zaten.buyrun hocam mükemmel bir kasa
https://www.gaming.gen.tr/urun/2063...-oc-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
çünkü 15 bin tl bandında en iyi sistem diyebilirmiyiz hocamBunu önerecektim zaten.
Bence diyebiliriz.çünkü 15 bin tl bandında en iyi sistem diyebilirmiyiz hocam
Eğer bütçe problem yaratıyorsa enesin attığı RX6700Xt barındıran sistemi alabilirsiniz.teşekkür ederim ikinizede
Hocam bende zaten biostara kalitesiz diyorum başka kalitesiz dediğim yok palite ön yargım vardı kırıldı zotaca olduğu gibi. Şimdi en çok zotac öneriyorum. Birde sistemdeki psu dan emin değilim dedim. Açıklayayım dedim çünkü tek kalitesiz diyen benim bsşka hatırlamıyorum.Biostar ve İNNO dışında kalitesiz denilen ürünler nedir ? Herkes bir tutturmuş kalitesiz ürün de kalitesiz ürün. Anakart değiştirip alabilirsiniz. İşlemci yükseltilirse güzel olur, ekran kartı olarak palit tercih edin.
Yukarıdaki bir arkadaş kalitesiz demiş, cevap asıl olarak onaydı aslında. Fiyat uygun olduğu için PSU üzerine sürekli düşmemeliyiz bence. Çok önerisi yapıldı ona rağmen kötü yorum pek göremedim. Uygun fiyatından dolayı Anakart değiştirilip alınabilir dersek daha olur diye düşünüyorum. Çünkü fiyatı muadillerine göre oldukça uygun kaçıyor.Hocam bende zaten biostara kalitesiz diyorum başka kalitesiz dediğim yok palite ön yargım vardı kırıldı zotaca olduğu gibi. Şimdi en çok zotac öneriyorum. Birde sistemdeki psu dan emin değilim dedim. Açıklayayım dedim çünkü tek kalitesiz diyen benim bsşka hatırlamıyorum.
Tamamdır hocam. Asıl en çok psu nun üzerine düşmeliyiz. Psu ya kötü demiyorsanız, sadece anakart değişimi ile alınabilirse yinede güzel fiyatı oluyor.Yukarıdaki bir arkadaş kalitesiz demiş, cevap asıl olarak onaydı aslında. Fiyat uygun olduğu için PSU üzerine sürekli düşmemeliyiz bence. Çok önerisi yapıldı ona rağmen kötü yorum pek göremedim. Uygun fiyatından dolayı Anakart değiştirilip alınabilir dersek daha olur diye düşünüyorum. Çünkü fiyatı muadillerine göre oldukça uygun kaçıyor.