Bu sistem alınırmı?

Cardatore

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Ben almazdım.

KS

Cardatore

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
eksikleri nelerdir yada bu fiyat bandında öneriniz varmıdır

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Anakart ve psu sundan emin değilim. Bütçe ne kadar? Amd gpu uyarmı?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
eksiği yok ama kalitesiz ürünler kullanmış ben olsam dk4 rx 6600 lü olan sistemini alırdım yada birazdaha koyup rx 6700xt olanı alırdım gayet mantıklı olurdu

KS

Cardatore

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Biostar ve İNNO dışında kalitesiz denilen ürünler nedir ? Herkes bir tutturmuş kalitesiz ürün de kalitesiz ürün. Anakart değiştirip alabilirsiniz. İşlemci yükseltilirse güzel olur, ekran kartı olarak palit tercih edin.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
teşekkür ederim ikinizede
Eğer bütçe problem yaratıyorsa enesin attığı RX6700Xt barındıran sistemi alabilirsiniz.
Gamegaraj sistemi alacaksanız anakartı asus b450- işlemciyi ryzen 5600 yapın. 16k seviyesine çıkabilirseniz ekran kartını palit 3060ti yapabilirsiniz.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Biostar ve İNNO dışında kalitesiz denilen ürünler nedir ? Herkes bir tutturmuş kalitesiz ürün de kalitesiz ürün. Anakart değiştirip alabilirsiniz. İşlemci yükseltilirse güzel olur, ekran kartı olarak palit tercih edin.
Hocam bende zaten biostara kalitesiz diyorum başka kalitesiz dediğim yok palite ön yargım vardı kırıldı zotaca olduğu gibi. Şimdi en çok zotac öneriyorum. Birde sistemdeki psu dan emin değilim dedim. Açıklayayım dedim çünkü tek kalitesiz diyen benim bsşka hatırlamıyorum.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Hocam bende zaten biostara kalitesiz diyorum başka kalitesiz dediğim yok palite ön yargım vardı kırıldı zotaca olduğu gibi. Şimdi en çok zotac öneriyorum. Birde sistemdeki psu dan emin değilim dedim. Açıklayayım dedim çünkü tek kalitesiz diyen benim bsşka hatırlamıyorum.
Yukarıdaki bir arkadaş kalitesiz demiş, cevap asıl olarak onaydı aslında. Fiyat uygun olduğu için PSU üzerine sürekli düşmemeliyiz bence. Çok önerisi yapıldı ona rağmen kötü yorum pek göremedim. Uygun fiyatından dolayı Anakart değiştirilip alınabilir dersek daha olur diye düşünüyorum. Çünkü fiyatı muadillerine göre oldukça uygun kaçıyor.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Yukarıdaki bir arkadaş kalitesiz demiş, cevap asıl olarak onaydı aslında. Fiyat uygun olduğu için PSU üzerine sürekli düşmemeliyiz bence. Çok önerisi yapıldı ona rağmen kötü yorum pek göremedim. Uygun fiyatından dolayı Anakart değiştirilip alınabilir dersek daha olur diye düşünüyorum. Çünkü fiyatı muadillerine göre oldukça uygun kaçıyor.
Tamamdır hocam. Asıl en çok psu nun üzerine düşmeliyiz. Psu ya kötü demiyorsanız, sadece anakart değişimi ile alınabilirse yinede güzel fiyatı oluyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri