- Tepki
- 9
Ram lerin filan rgb olmasını istiyorum ve tek bi marka üzerine yoğunlaşmak istiyorum. Eğer gaming gen den alırsam mouse, klavye ve monitörüde ordan alacağım için daha rahat olacak benim için.Hazır sistem olarak aşağıdaki 1TB SSD ile alınabilir. Toplama olarak 34K bütçeye 4070Ti toplanabilir.
INTEL I5 12400F - ASUS RTX4070-12G-PRIME B660M-K - CRUCIAL 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F - ASUS RTX4070-12G-PRIME B660M-K - CRUCIAL 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ama 3070 ve 4070 arasındaki performans farkını düşününce benim attığım sistem çok mantıklı. Hem DLSS 3.0 da var işin içinde.Ram lerin filan rgb olmasını istiyorum ve tek bi marka üzerine yoğunlaşmak istiyorum. Eğer gaming gen den alırsam mouse, klavye ve monitörüde ordan alacağım için daha rahat olacak benim için.
Hocam sanırım farketmediniz benim attığım sistemde de 4070 varAma 3070 ve 4070 arasındaki performans farkını düşününce benim attığım sistem çok mantıklı. Hem DLSS 3.0 da var işin içinde.
Başka konu ile karıştırdım mesajları ama yine de benim attığım sistem mantıklı bence. Sırf RGB için o fark değer mi bilemedim.Hocam sanırım farketmediniz benim attığım sistemde de 4070 var
Tamamdır hocam bi düşüneyim. Çünkü monitor filanda gaming gen den alınacağı için kararsız kaldım ama sanırım gaming gen den alacağım gibiBaşka konu ile karıştırdım mesajları ama yine de benim attığım sistem mantıklı bence. Sırf RGB için o fark değer mi bilemedim.
Hocam birde 12400F ile 13400f arasında fark var mıdır? 900 tL ye değecek kadarBaşka konu ile karıştırdım mesajları ama yine de benim attığım sistem mantıklı bence. Sırf RGB için o fark değer mi bilemedim.
900TL'ye değmez. Oyunda 5 FPS ya fark eder ya etmez.Tamamdır hocam bi düşüneyim. Çünkü monitor filanda gaming gen den alınacağı için kararsız kaldım ama sanırım gaming gen den alacağım gibi
Hocam birde 12400F ile 13400f arasında fark var mıdır? 900 tL ye değecek kadar