Bu sistemdeki psu nasildir

KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Butce max 2.9k orda yukseltme seceneklerinde 400w psu var 80tl farkla o nasil olur

KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Soyle bisey var suan uzerinde olan psu ile alsam sikinti olurmu neden derseniz butcem yetmiyor alicaktim simdi o sekilde baktim kargo ucreti var tikandim kaldim

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
PSU PC nin kalbidir desek yeridir.Kalitesiz bir PSU sisteminize ve herşeyi ile size sorun çıkarır Çin menşei ürün zaten önermiyoruz PSU konusunda siz kafanızın rahat etmesi için bence bu konuda tanınmış markalara bakın.Aerocool iyi bir marka ve alacağınız PSU kötü değil bence +80 vermelisiniz.

KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
PSU PC nin kalbidir desek yeridir.Kalitesiz bir PSU sisteminize ve herşeyi ile size sorun çıkarır Çin menşei ürün zaten önermiyoruz PSU konusunda siz kafanızın rahat etmesi için bence bu konuda tanınmış markalara bakın.Aerocool iyi bir marka ve alacağınız PSU kötü değil bence +80 vermelisiniz.

Tmm aerocool 400w olani alicam ama 80+ degil sorun olurmu

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
80+ değil ama iyi bir PSU dur alabilirsiniz. Zaten bu bütçeye başka öneri yapılamaz yani ideal bu sistem işinizi görür bu bütçe için.

KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Peki bu sistemi almak icin ozellestir kismindan rami secmek zorundamiyim ilk ustde gozuken

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Zaten 8 GB ram var sistemde siz 16 GB yapmak istiyorsanız ekstra özelleştir kısmından seçmelisiniz ayrıca seçmenize gerek yok

KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
 bunu gorunce sasirdim 8gb rqmi almak icin o 26tl lik olani odemem lazim anladim tesekkur ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri