Çözüldü Bu Sisteme PSU önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Woozleey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Selam Dostlar,

Sistemim;

- MSI MPG X570 Gaming Edge Wi-Fi 4400MHz (O.C)
- Ryzen 7 5800x3D 100 MB.
- MSI RTX 3080 Ti 12 GB Gaming X Trio.
- Corsair Vengeance RGB RS 32 GB (2x16) 3200MHz CL16.
- WD Blue 2TB 7200RPM SATA 3
- Seagate FireCuda 520 1TB PCI 4.0
- Phanteks Eclipse P500a drgb.
- Arctic Liquid Freezer II 360mm a-RGB

PSU kaç watt olmalı? PSU önerir misiniz? 80+Gold sertifikası olursa çok iyi olur

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Hay maşallah, burdan bakinca 850 yeterli gibi geldi ama ileriye yönelik 1000 de tercih edebilirsiniz hocam daha sağlıklı olur bütçe nedir acaba ?

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Hocam 3000-4000 arası bütcem var
Alternatif olarak şu ürünü ileteyim. Marka olarak bildiğim kadarıyla iyi ama daha iyi bir öneri gelirse muhakkak değerlendirin hocam:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
KS

Woozleey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Genel olarak Corsair markasının psularıyla ün yaptığını görmüstüm bazı yerlerde.O yüzden diger markalara güvenemiyorum.FSP nasıldır?
FSP markası dünyadaki en büyük ve yaygın güç kaynağı üreticilerinden birisidir. Dışarıda üretim yapıyor ki Corsair markasının bazı ürünleri de FSP elinden çıkma. Kendi başına üretim yapan nadir firmalardandır FSP markası. Corsair ürünleri hep dışarıdan destek alınan ürünlere sahip. Markayı bilmiyorsunuz diye veya gözünüzün önüne genelde Corsair çıkıyor diye diğerlerinden iyi bir marka gibi bir algı oluşmasın gözünüzde. Benzer şey ASUS ürün gamı içinde geçerli. Onların güç kaynaklarının üst seviye modellerini de SEASONIC firması yapıyor ki bu markada kendi başına güç kaynağı yapan en büyüklerden birisidir.

Son düzenleme:
KS

Woozleey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
FSP markası dünyadaki en büyük ve yaygın güç kaynağı üreticilerinden birisidir. Dışarıda üretim yapıyor ki Corsair markasının bazı ürünleri de FSP elinden çıkma. Kendi başına üretim yapan nadir firmalardandır FSP markası. Corsair ürünleri hep dışarıdan destek alınan ürünlere sahip. Markayı bilmiyorsunuz diye veya gözünüzün önüne genelde Corsair çıkıyor diye diğerlerinden iyi bir marka gibi bir algı oluşmasın gözünüzde. Benzer şey ASUS ürün gamı içinde geçerli. Onların güç kaynaklarının üst seviye modellerini de SEASONIC firması yapıyor ki bu markada kendi başına güç kaynağı yapan en büyüklerden birisidir.
Tamam Hocam sağolun.FSP'nin 1200wattlık modelini almaya karar verdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri