Çözüldü Bu Sistemi Alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Güzel , itopyada böyle güzel ve uyguna sistem varmıymış :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Benzer fiyata GTX 1660/Ti/Super seçenekleri varsa tercihiniz bu yönde yapın bence. Daha fazla FPS veriyor bu kartlar. RTX 3050 fazla abartılıyor. Tek artısı DLSS ama her oyunda yok.

Eğer bu sistemi almayı düşünüyorsanız M.2 diski herhangi bir başka model ile değiştirirseniz alınabilir.

Mr. Bean

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Benzer fiyata GTX 1660/Ti/Super seçenekleri varsa tercihiniz bu yönde yapın bence. Daha fazla FPS veriyor bu kartlar. RTX 3050 fazla abartılıyor. Tek artısı DLSS ama her oyunda yok.

Eğer bu sistemi almayı düşünüyorsanız M.2 diski herhangi bir başka model ile değiştirirseniz alınabilir.
Hocam oyun testlerinde rtx 3050 gtx 1660s/ti ı geçiyor ama.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Hocam oyun testlerinde rtx 3050 gtx 1660s/ti ı geçiyor ama.
Güncel videolara bakarsanız 1660 Super kartının ortalama 10 FPS kadar 3050 kartının önünde olduğunu görürsünüz. Fark zamanla RTX 3050 lehine kapanabilir DLSS avantajı tamam var ama dediğim gibi her oyunda yok. Zaten alınmaz demedim sadece M.2 diski değiştirip alın.

Mr. Bean

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Güncel videolara bakarsanız 1660 Super kartının ortalama 10 FPS kadar 1660 Super kartının önde olduğunu görürsünüz. Fark zamanla RTX 3050 lehine kapanabilir DLSS avantajı tamam var ama dediğim gibi her oyunda yok. Zaten alınmaz demedim sadece M.2 diski değiştirip alın.
Hocam yanlış yazdınız galiba, 1660s nasıl 1660s in önünde oluyor?

Xánth

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
151
Ama hocam rtx3050'de de 8gb VRAM var o yönden de iyi bence ewet performans konusunda 2060vb. Kartlardan düşük lakin alacak kişiye bağlı birşey oynayacağı oyunların geneli dlss modu destekleyen oyunlar olursa onu tercih etsin ve uzun vadede 8gb VRAM iyi götürür bence ama yinede dediğiniz gibi 2060-1660s den biraz daha düşük

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ama hocam rtx3050'de de 8gb VRAM var o yönden de iyi bence ewet performans konusunda 2060vb. Kartlardan düşük lakin alacak kişiye bağlı birşey oynayacağı oyunların geneli dlss modu destekleyen oyunlar olursa onu tercih etsin ve uzun vadede 8gb VRAM iyi götürür bence ama yinede dediğiniz gibi 2060-1660s den biraz daha düşük
1080p çözünürlük için 8GB VRAM fazla o noktaya bakarak kart alınmaz ama uzun vadeli düşünülecekse ki büyük ihtimalle o değeri %100 kullanacak bir oyun çıkacak 1080p için ama alınabilir ona bir şey diyemem.

DLSS olayı tamamen kişisel beklenti durumuna bağlı. Evet oyunların en az %95 kadarı bu özelliği barındıracak gelecekte ama şuan için çok kısıtlı oyunlarda var bu destek. Eski oyunları saymıyorum onlara oyun yenilenmezse gelmez.

Alınmaz değil 3050 kartı ama tercihler ve beklentiler önemli geleceğe yönelik. Sadece o sistem alınacaksa önerdiğim değişiklikler yapılmalı bence.

Son düzenleme:
KS

Yiğity

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
1080p çözünürlük için 8GB VRAM fazla o noktaya bakarak kart alınmaz ama uzun vadeli düşünülecekse ki büyük ihtimalle o değeri %100 kullanacak bir oyun çıkacak 1080p için ama alınabilir ona bir şey diyemem.

DLSS olayı tamamen kişisel beklenti durumuna bağlı. Evet oyunların en az %95 kadarı bu özelliği barındıracak gelecekte ama şuan için çok kısıtlı oyunlarda var bu destek. Eski oyunları saymıyorum onlara oyun yenilenmezse gelmez.

Alınmaz değil 3050 kartı ama tercihler ve beklentiler önemli geleceğe yönelik. Sadece o sistem alınacaksa önerdiğim değişiklikler yapılmalı bence.
al geç m2 ssd de süper kafana takma
Gayet güzel sistem, alınır.
Güzel , itopyada böyle güzel ve uyguna sistem varmıymış :)
Teşekkürler arkadaşlar,satın aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri