Bu Sistemi Almalı Mıyım? Beklemeli Miyim?

Yiğity

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
Merhabalar,

Önceden sistem bakıyordum güzel sistemler vardı ama alçak para yoktu şimdi para hazır gt2'yi almaya çalıştım hep onaylama kısmında stok bitti .
Artık dayanamıyorum bekle bekle

Bu sistem alinirmi PC hocası da sistem beklimmi,gt2 rx6600 alma imkanı varken RX 6500 XT ye dustugum için fazla alasım gelmiyor yeni sistemleri beklemek mantıklımı hemen kapimmi bunu

Moderatörün son düzenlenenleri:

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Önceden sistem bakıyordum güzel sistemler vardı ama alçak para yoktu şimdi para hazır gt2 yi almaya çalıştım hep onaylama kısmında stok bitti .

Bu sistem alinirmi PC hocası da sistem beklimmi,gt2 rx6600 alma imkanı varken RX 6500 XT ye dustugum için fazla alasım gelmiyor yeni sistemleri beklemek mantıklımı hemen kapimmi bunu
Bence bu fiyata daha iyi bir kasa tek tek toplanabilir tam emin olmamakla birlikte. SSD özellikleri bana çok düşük geldi ve 8 gb ram yükseltmek daha mantıklı olucaktir fiyat aralığını belirtirseniz bilen kişiler tavsiyelerde bulunucaktir

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Ram 8gb az 2x8 yapmak gerekir ve performax psu kötü. C4 istiyorsanız alınır. Şaka bir yana pc hocası 6500xt sistem çıkarabilir konuda en çok beğenilenler arasında 6500XT seçilmişti. Zamanı bilmiyorum ama pc hocası çıkarabilir.

furknn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Önceden sistem bakıyordum güzel sistemler vardı ama alçak para yoktu şimdi para hazır gt2 yi almaya çalıştım hep onaylama kısmında stok bitti .

Donanım arşivi veya pch yeni sistem yakında çıkar bekle biraz daha

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri