Şimdi ultime sistemde AMD'nin yeni işlemci serisi geldi ve bu da farklı bir soket kullanıyor. Ben AMD alayım ileride işlemciyi yüksletirim olayı burada yok. Ayriyeten kasa tamamen mesh değil, mesh kasa çok önemli.
Nova'da işlemic intel ve hatırladığım kadarıyla (yine de bir bak) 13. nesil işlemci aynı anakartta kullanabilirsin. Ayriyeten kasa mesh çok iyi. Ben tercihimi intelden yana yapardım. İşlemci yükseltme seçeneği sadece intelde var.
Ayriyeten tavsiyem DRAM bulunan SSD almanı tavsiye ederim. Yoksa uzun süre indirmelerde ssd tıkanıyor. Kendim böyle bir sorun yaşadım ve dram bulunmayan SS Dalacağına SATA SSD al daha iyi. Benim 860 evo dramsiz M2 SSD'den daha performasnlı

Geçen Assassin's Creed Origins indiriyordum, M2 SSD'im tıkandı oyun %80 e gelince 2-3 saat diyordu ve saniyede 2mb felan işliyordu. Ev internetim ve 500mb/s Türkcell Süperonline. Bende HDD'ye kurdum.
Konu da bu; bu SSD farklı deme ikisinde de DRAM yok.
Merhabalar. Sistemi 2. el aldığım için bu ssd'yi değiştirme gibi bir fırsatım olmamıştı bende mecburi kullanıyorum. Ama hız düşümü aşırı hızlı oluyor. Dün ETS''de güncelleme yaparken sırf yazım hızından ötürü 40dkya kadar tahmini zaman attı. 2. resim ise bugüne ait. 800mbler ile başlayan yazma...
forum.pchocasi.com.tr