- Konu Sahibi
amd alıyorum20k m olsada eft yapamasam.
amd alıyorum20k m olsada eft yapamasam.
O konuda bilgim yok.hocam şuan eft yapamıyorum gaming gen trye neden acaba? haftasonu yapanları gördümde
sadece rog strix ve o kasa için20k m olsada eft yapamasam.
Bu arada ben iki kasayı da sevmiyorum abartılı geliyorsadece rog strix ve o kasa için
Diyecek bir şey yok hocam. Siz bilirsiniz. Aldığınız zaman ekran kartına 1-2 kez bakıp "ne güzel" diyeceksiniz ve sonra umrunuzda olmayacak. Ama kasa sürekli gözünüzün önünde olacak. Zaten fark yok sistemlerde alın geçin.sadece rog strix ve o kasa için
hocam şey diyecem ryzenli anakartın oc siz ram mhzsi en fazl 2666 imiş bu şaka mı bi bakarmısınız rica etsemBu arada ben iki kasayı da sevmiyorum abartılı geliyorDaha çok sade kasa seviyorum kibar . Şunun gibi
böyle yazıyor yani ben 3200 kullanmam için oc mi yapmam lazımBu arada ben iki kasayı da sevmiyorum abartılı geliyorDaha çok sade kasa seviyorum kibar . Şunun gibi
bende ama maalesef özelleştiremiyomhttps://www.trendyol.com/cooler-mas...adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.2.5 bende bu kasalardan hoşlanıyorum. Beyaz, led, tamperli cam ve tamamen mesh. Mükemmel.
3k ds fazla ama.bende ama maalesef özelleştiremiyom
hocam ramler ocsiz en fazla 2666 mhz gösteriyor şakamı bu bakarmısınız bihttps://www.trendyol.com/cooler-mas...adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.2.5 bende bu kasalardan hoşlanıyorum. Beyaz, led, tamperli cam ve tamamen mesh. Mükemmel.
Hocam onu bilmiyorum ama 24k verip b450 almak çok mantıksız bir hareket.hocam ramler ocsiz en fazla 2666 mhz gösteriyor şakamı bu bakarmısınız bi
TUF B450M-PRO GAMING - Tech Specs|Motherboards|ASUS Global
Experience gaming at its peak with TUF B450M-PRO's advanced features. Enjoy superior audio, cooling technology and durable components that enhance your tech life.www.asus.com
vazgeçtim intel alıcam aga bune böyle yaw başlarım roguna başlarım kasasınaHocam onu bilmiyorum ama 24k verip b450 almak çok mantıksız bir hareket.
En mantıklısı olur. Aldıkdan 3-4 gün sonra kasa ekran kartı falan umrunuzda olmaz. Her sabah kalktığınızda sabah kahvaltıda karşı sandalye ye rogu yada kasayı koymayacaksınız bu kadar önemsemeyin.vazgeçtim intel alıcam aga bune böyle yaw başlarım roguna başlarım kasasına
önemli olan performans sende inşallah kavuşursun kasanaEn mantıklısı olur. Aldıkdan 3-4 gün sonra kasa ekran kartı falan umrunuzda olmaz. Her sabah kalktığınızda sabah kahvaltıda karşı sandalye ye rogu yada kasayı koymayacaksınız bu kadar önemsemeyin.
Amin hocam inşallah.önemli olan performans sende inşallah kavuşursun kasana
mantıklı olan intel kasa.Arkadaşlar çok kararsız kaldım hangisini almalıyım iki sistemide artısı ve eksisi ile karşılaştırıp düşüncelerinizi söyler misiniz?(biliyorum çok sorusordum bu hafta ama ilk defa sistem aldığım için lütfne anlayın beni)
Sistemler:
![]()
NOVA-3070Ti V0.4 / INTEL I5-12400F / ASUS TUF GeForce RTX 3070 Ti GAMING OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
NOVA-3070Ti oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
![]()
ULTIMA-3070Ti / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3070Ti oyuncu bilgisayarı Ryzen 5 5600X ve ASUS RTX 3070Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
ryzenli olan pcye alırsam 2 sene sonra işlemciyi güncelleyebilirim
Ryzen soket değişikliğine gidiyor. O yüzden güncelleme için çok alternatif yok. İntelli olan sistemi 2k monitörle beraber almanızı öneririm .Arkadaşlar çok kararsız kaldım hangisini almalıyım iki sistemide artısı ve eksisi ile karşılaştırıp düşüncelerinizi söyler misiniz?(biliyorum çok sorusordum bu hafta ama ilk defa sistem aldığım için lütfne anlayın beni)
Sistemler:
![]()
NOVA-3070Ti V0.4 / INTEL I5-12400F / ASUS TUF GeForce RTX 3070 Ti GAMING OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
NOVA-3070Ti oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
![]()
ULTIMA-3070Ti / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3070Ti oyuncu bilgisayarı Ryzen 5 5600X ve ASUS RTX 3070Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
ryzenli olan pcye alırsam 2 sene sonra işlemciyi güncelleyebilirim
hocam işte intelde ssd özelleştirme seçeneği yok ayrıca ultima sistemde ssd özelleştirebiliyoruz ve kasanın soğutması çok iyi araştırabilirsinizŞimdi ultime sistemde AMD'nin yeni işlemci serisi geldi ve bu da farklı bir soket kullanıyor. Ben AMD alayım ileride işlemciyi yüksletirim olayı burada yok. Ayriyeten kasa tamamen mesh değil, mesh kasa çok önemli.
Nova'da işlemic intel ve hatırladığım kadarıyla (yine de bir bak) 13. nesil işlemci aynı anakartta kullanabilirsin. Ayriyeten kasa mesh çok iyi. Ben tercihimi intelden yana yapardım. İşlemci yükseltme seçeneği sadece intelde var.
Ayriyeten tavsiyem DRAM bulunan SSD almanı tavsiye ederim. Yoksa uzun süre indirmelerde ssd tıkanıyor. Kendim böyle bir sorun yaşadım ve dram bulunmayan SS Dalacağına SATA SSD al daha iyi. Benim 860 evo dramsiz M2 SSD'den daha performasnlıGeçen Assassin's Creed Origins indiriyordum, M2 SSD'im tıkandı oyun %80 e gelince 2-3 saat diyordu ve saniyede 2mb felan işliyordu. Ev internetim ve 500mb/s Türkcell Süperonline. Bende HDD'ye kurdum.
Konu da bu; bu SSD farklı deme ikisinde de DRAM yok.
WD Green SN350 rezilliği
Merhabalar. Sistemi 2. el aldığım için bu ssd'yi değiştirme gibi bir fırsatım olmamıştı bende mecburi kullanıyorum. Ama hız düşümü aşırı hızlı oluyor. Dün ETS''de güncelleme yaparken sırf yazım hızından ötürü 40dkya kadar tahmini zaman attı. 2. resim ise bugüne ait. 800mbler ile başlayan yazma...forum.pchocasi.com.tr