Bu sistemler hangisini almalıyım yardım edin!

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518

Ekli dosyalar

• 06DJuNBnq0hJPiW7zBQp6w2-8..v1617377996.jpg
    06DJuNBnq0hJPiW7zBQp6w2-8..v1617377996.jpg
    832.9 KB · Görüntüleme: 6

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
sadece rog strix ve o kasa için
Diyecek bir şey yok hocam. Siz bilirsiniz. Aldığınız zaman ekran kartına 1-2 kez bakıp "ne güzel" diyeceksiniz ve sonra umrunuzda olmayacak. Ama kasa sürekli gözünüzün önünde olacak. Zaten fark yok sistemlerde alın geçin.

KS

exp-px

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Bu arada ben iki kasayı da sevmiyorum abartılı geliyor :) Daha çok sade kasa seviyorum kibar . Şunun gibi
hocam şey diyecem ryzenli anakartın oc siz ram mhzsi en fazl 2666 imiş bu şaka mı bi bakarmısınız rica etsem

KS

exp-px

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
4 x DIMM, Max. 128GB, DDR4 4400(O.C)/3533(O.C)/3466(O.C.)/3200(O.C.)/3000(O.C.)/2800(O.C.)/2666/2400/2133 MHz Un-buffered Memory
Bu arada ben iki kasayı da sevmiyorum abartılı geliyor :) Daha çok sade kasa seviyorum kibar . Şunun gibi
böyle yazıyor yani ben 3200 kullanmam için oc mi yapmam lazım

KS

exp-px

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
https://www.trendyol.com/cooler-mas...adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.2.5 bende bu kasalardan hoşlanıyorum. Beyaz, led, tamperli cam ve tamamen mesh. Mükemmel.
hocam ramler ocsiz en fazla 2666 mhz gösteriyor şakamı bu bakarmısınız bi

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
vazgeçtim intel alıcam aga bune böyle yaw başlarım roguna başlarım kasasına
En mantıklısı olur. Aldıkdan 3-4 gün sonra kasa ekran kartı falan umrunuzda olmaz. Her sabah kalktığınızda sabah kahvaltıda karşı sandalye ye rogu yada kasayı koymayacaksınız bu kadar önemsemeyin.

KS

exp-px

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
En mantıklısı olur. Aldıkdan 3-4 gün sonra kasa ekran kartı falan umrunuzda olmaz. Her sabah kalktığınızda sabah kahvaltıda karşı sandalye ye rogu yada kasayı koymayacaksınız bu kadar önemsemeyin.
önemli olan performans sende inşallah kavuşursun kasana

Ermexx

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
26
Arkadaşlar çok kararsız kaldım hangisini almalıyım iki sistemide artısı ve eksisi ile karşılaştırıp düşüncelerinizi söyler misiniz?(biliyorum çok sorusordum bu hafta ama ilk defa sistem aldığım için lütfne anlayın beni)

Sistemler:

ryzenli olan pcye alırsam 2 sene sonra işlemciyi güncelleyebilirim
mantıklı olan intel kasa.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Arkadaşlar çok kararsız kaldım hangisini almalıyım iki sistemide artısı ve eksisi ile karşılaştırıp düşüncelerinizi söyler misiniz?(biliyorum çok sorusordum bu hafta ama ilk defa sistem aldığım için lütfne anlayın beni)

Sistemler:

ryzenli olan pcye alırsam 2 sene sonra işlemciyi güncelleyebilirim
Ryzen soket değişikliğine gidiyor. O yüzden güncelleme için çok alternatif yok. İntelli olan sistemi 2k monitörle beraber almanızı öneririm .
Soru konusunda cekinmenize gerek yok. Sorabilirsiniz ilgileniriz.

Damacan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Şimdi ultime sistemde AMD'nin yeni işlemci serisi geldi ve bu da farklı bir soket kullanıyor. Ben AMD alayım ileride işlemciyi yüksletirim olayı burada yok. Ayriyeten kasa tamamen mesh değil, mesh kasa çok önemli.
Nova'da işlemic intel ve hatırladığım kadarıyla (yine de bir bak) 13. nesil işlemci aynı anakartta kullanabilirsin. Ayriyeten kasa mesh çok iyi. Ben tercihimi intelden yana yapardım. İşlemci yükseltme seçeneği sadece intelde var.

Ayriyeten tavsiyem DRAM bulunan SSD almanı tavsiye ederim. Yoksa uzun süre indirmelerde ssd tıkanıyor. Kendim böyle bir sorun yaşadım ve dram bulunmayan SS Dalacağına SATA SSD al daha iyi. Benim 860 evo dramsiz M2 SSD'den daha performasnlı :D Geçen Assassin's Creed Origins indiriyordum, M2 SSD'im tıkandı oyun %80 e gelince 2-3 saat diyordu ve saniyede 2mb felan işliyordu. Ev internetim ve 500mb/s Türkcell Süperonline. Bende HDD'ye kurdum.

Konu da bu; bu SSD farklı deme ikisinde de DRAM yok.

KS

exp-px

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Şimdi ultime sistemde AMD'nin yeni işlemci serisi geldi ve bu da farklı bir soket kullanıyor. Ben AMD alayım ileride işlemciyi yüksletirim olayı burada yok. Ayriyeten kasa tamamen mesh değil, mesh kasa çok önemli.
Nova'da işlemic intel ve hatırladığım kadarıyla (yine de bir bak) 13. nesil işlemci aynı anakartta kullanabilirsin. Ayriyeten kasa mesh çok iyi. Ben tercihimi intelden yana yapardım. İşlemci yükseltme seçeneği sadece intelde var.

Ayriyeten tavsiyem DRAM bulunan SSD almanı tavsiye ederim. Yoksa uzun süre indirmelerde ssd tıkanıyor. Kendim böyle bir sorun yaşadım ve dram bulunmayan SS Dalacağına SATA SSD al daha iyi. Benim 860 evo dramsiz M2 SSD'den daha performasnlı :D Geçen Assassin's Creed Origins indiriyordum, M2 SSD'im tıkandı oyun %80 e gelince 2-3 saat diyordu ve saniyede 2mb felan işliyordu. Ev internetim ve 500mb/s Türkcell Süperonline. Bende HDD'ye kurdum.

Konu da bu; bu SSD farklı deme ikisinde de DRAM yok.
hocam işte intelde ssd özelleştirme seçeneği yok ayrıca ultima sistemde ssd özelleştirebiliyoruz ve kasanın soğutması çok iyi araştırabilirsiniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri