Bu sorunun çözümü bulunamıyor

Lineal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=system-ui, -apple-system, BlinkMacSystemFont,]Gpu kullanımım %99-98 aralığında gezerken biranda kendini 20-30lara çekip sonra tekrar yükseliyor bu da anlık görüntü yırtılmalarına fps düşüşlerine sebep oluyor videolardan göreceğiniz üzere.Yapılabilecek her şeyi yaptım.Format,uygulama güncellemeri,bios,windows ama hala sorun devam ediyor.Tek bir oyunda da değil her oyunda böyle.Benim düşüncem Güç kaynağımla ekran kartı arasında bir enerji düşü oluyor o yüzden kullanım düşüyor ama ya değilse ? Sizce sorun GPu mu PSu mu yoksa diğer bileşenler mi ? 1 aydır kafayı yiyorum böyle saçma bir sorun olamaz.Lütfen yardım edin hayatımda hiç smooth oyun oynayamadım.[/font]
[font=system-ui, -apple-system, BlinkMacSystemFont,]i5 6500[/font]
[font=system-ui, -apple-system, BlinkMacSystemFont,]gtx1060 6 GB[/font]
[font=system-ui, -apple-system, BlinkMacSystemFont,]16GB RAM[/font]
550W kasayla birlikte PSU EVEREST

https://streamable.com/jiit7
[font=system-ui, -apple-system, BlinkMacSystemFont,]https://streamable.com/19v3t[/font]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sorun PSU alakalı olabilir anlık güç düzensizliği bu kullanım oranlarını etkiler ancak tek başına bu sorun olamayabilir. Bu yüzden önce denemeniz gereken şeyler ekran kartı sürücüsünü kalıntısız kaldırıp ki bunun için DDU yazılımını Windows 'u güvenli modda başlatıp kaldırmak için kullanın sonra tekrar kurun güncel sürücüyü. Barsa başka oyunlarda denemek sistemi. Oyunu silip tekrar kurun. BIOS güncel değilse güncelleyin. Son olarak OC işlemlerini geri alın. RAM XMP ayarı dahil.

KS

Lineal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sorun PSU alakalı olabilir anlık güç düzensizliği bu kullanım oranlarını etkiler ancak tek başına bu sorun olamayabilir. Bu yüzden önce denemeniz gereken şeyler ekran kartı sürücüsünü kalıntısız kaldırıp ki bunun için DDU yazılımını Windows 'u güvenli modda başlatıp kaldırmak için kullanın sonra tekrar kurun güncel sürücüyü. Barsa başka oyunlarda denemek sistemi. Oyunu silip tekrar kurun. BIOS güncel değilse güncelleyin. Son olarak OC işlemlerini geri alın. RAM XMP ayarı dahil.
DDU ile sildim yükledim.Yeni oyun indirip onda denedim For Honor yine aynı.Bıos son sürüm güncel.OC yok şuan sadece yüzdeleri almak için kullandım programı.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
RAM XMP ayarı ile ilgili bir sorunda olabilir oda OC işlemidir onuda varsa geri alın. Ayrıca RAM 'lerinizi kit olarak almadıysanız birebir aynı değillerse bu tarz sorunlar olabilir bunu da bilin. Eğer bu dediklerimde yoksa sorun PSU odaklı olabilir başka bir PSU ile deneyin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri