Bunu gören okusun. Pc toplama.

Orix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
7 bin tlm var hayatimda ilk defa pc alicam. Ütopyada 8kya gtx 1650 sistem var. Karne günü sizce düşer mi böyle bi sistem. Daha monitörü bile nasıl alacağımı bilmiyorum. Ama bir şekilde olur umarım. Pc hocası yaparsa yapar ancak böyle bi sistem. Cok takip ettim dehşet sistemlerini ama param yoktu. Ufak bi işe girdim anca biriktirdim. Ailevi durumlar vs. Türkiye şartları. Şuan elimi atıp bi pc alsam bir iki oyuna girip oyunda kasmasından donmasından bakakalmak istemiyorum. Pc hocası karne günü bize böyle bir sürpriz yaparsa çoğu kişiyi mutlu eder. Umarım mesajida görür. Saygılar sevgiler iyi akşamlar

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
7 bin tlm var hayatimda ilk defa pc alicam. Ütopyada 8kya gtx 1650 sistem var. Karne günü sizce düşer mi böyle bi sistem. Daha monitörü bile nasıl alacağımı bilmiyorum. Ama bir şekilde olur umarım. Pc hocası yaparsa yapar ancak böyle bi sistem. Cok takip ettim dehşet sistemlerini ama param yoktu. Ufak bi işe girdim anca biriktirdim. Ailevi durumlar vs. Türkiye şartları. Şuan elimi atıp bi pc alsam bir iki oyuna girip oyunda kasmasından donmasından bakakalmak istemiyorum. Pc hocası karne günü bize böyle bir sürpriz yaparsa çoğu kişiyi mutlu eder. Umarım mesajida görür. Saygılar sevgiler iyi akşamlar
O fiyata bir kac gün önce sistem cikardi zaten hocam 2. Sistemi de cikardi 10k ya şimdi yeni gelecek sistem 12 binin üzerinde olur yuksek ihtimal. Galiba takip ermiyorsunuz lakin 7 bine kaçtı maalesef

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
pc hocasının sistemini kaçırmasan iyi olurdu fakat 2.ele de kayabilirsin bende laptoptan kurtulup pc almayı düşünüyorum bazı parçaları 2. elden alıcam temiz parça bulursan 2. ellere de bak derim

Lover4Life

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Reis elindeki sermayeyi az biraz sabırla muhafaza edersen Taner hoca daha iyisini yapana kadar en azından iyi bir fırsat yakalayabilirsin ya da ikinci bir seçenek olarak en kötü ihtimal kasım ayını bekle derim, diğer konuları bilmem özellikle pc v.b. teknoloji konularında kasım ayı, Taner Hoca ve Abdullah hoca Dışındaki alternatif bir seçenektir saygılarımla. belki o zamana kadar 7k olan sermaye 9k ya kadar çıkabilir kim bilir. ama benim çok acelem var o kadar vaktim yok bekleyemem dersen de saygı duyulur.

Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

Orix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
O fiyata bir kac gün önce sistem cikardi zaten hocam 2. Sistemi de cikardi 10k ya şimdi yeni gelecek sistem 12 binin üzerinde olur yuksek ihtimal. Galiba takip ermiyorsunuz lakin 7 bine kaçtı maalesef
Kaçırdım dedim hocam 6499 sistemi. Pc hocasina 80k dan beri aboneyim.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Dostum içini ferah tut , btc nin bu düşüşü ile önümüzdeki aylara kart fiyatlar -%10 %15 daha yansıyacak bu da sistemlerin fiyatına yansıyacak , paranı biriktir ve değerlendir. Beklediğinden çok daha iyi bir sistem alacağından eminim.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Eğer aciliyetin yoksa DA da bir sistem çıkaracak onun giriş seviye sistemi bu fiyatlarda olabilir.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
zamanında rx 5700lü 16 gb ramli r5 3600lü sistemi monitörle beraber 7 bin lira civarına toplacaktım eski günler...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri