caddy hdd

yalcin1975

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba Acer Notebook 5560g modeline yerel diske ssd olarak atayıp caddy diske eski hdd diski monte edildi. fakat bilgisayarı açtığımızda bilgisayarın ışıkları yanıyor fakat biosa girmiyor.(ekran Siyahta kalıyor.) caddy üzerinden swichten konumu değiştirdik yine aynı sorunu yaşadık. Bu konuda yardımınızı rica ediyorum. Tşk.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Aldığınız Caddy bağlantılarında bir sorun varsa kısa devre yapıyor olabilir. Caddy ürününü çıkarttığınızda sorun yaşamıyorsanız sorun Caddy ürünüdür.

KS

yalcin1975

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bir başka caddy disk ile denedim. fakat aynı sorun devam ediyor. Sistem olarak win 7 var windows 10 yüklesem düzelir mi acaba?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Diskinizin biçimi yüzünden olabilir işletim sistemi yükseltmek işe yarar ama BIOS açılmama sorunu bundan olmaz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
BIOS a bile girmemesi teknik bir hatadan olur. O Caddy ürünü standardı vs. uyumsuz olabilir yada bir ihtimal cihazın o Caddy yuvasına oturmuyor olabilir bağlantı olarak. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

KS

yalcin1975

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
şu anda sdd takılı iken açıyoruz normal açılıyor daha sonra caddy yi taktığımızda herhangi bir kapanma olmuyor.  sadece ikisi takılı iken açtığımızda siyah ekranda kalıyor. açıkken yapabileceğimiz bir ayar var mı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
BIOS ayarlarından BOOT Mode ayaraınızın UEFI olduğundan emin olun. Ayrıca BIOS ayarlarından BIOS Mode ayarınızında ACHI olduğundan emin olun. Birde Windows kurulu diskin BOOT sırasında ilk sırada olduğundan emin olun. Ayarlar böyle ise yapacak başka bir ayar vs. gerekmiyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri