önermiyorsan yazma gözüne batan şey nedir monitör kolu takabileceğim masa demişim çoğu masaya takılıyor zatenbütçen 3 lira ama istekler 13 lira ya bütçeni arttır yada bütçene göre bişeyler bak
knk nasıl birşey arıyorsun kritirler ne masa rengi gibiSelam, masa arıyorum. Bütçem 3.000 TL; masaya göre artabilir. Monitör kolu aldım (F80), onu takabileceğim beyaz ve 160 cm olması gerekli. Var mı bildiğiniz güzel masalar?
kral küfür etmesen iyiydi takma kafayaönermiyorsan yazma götüne gözüne batan şey nedir monitör kolu takabileceğim masa demişim çoğu masaya takılıyor zaten
hocam sağol önerin için analamadım altın masamı istemişimknk nasıl birşey arıyorsun kritirler ne masa rengi gibi
birkaç tane atacağım bak
![]()
Ceramical Çalışma Masası 60x160 cm Bilgisayar Masası Ofis Masası Beyaz Fiyatı - Trendyol
Ceramical Ms1 Metal Ayaklı Çalışma Masası - 160cm - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Ceramical MS2 Çalışma Masası,Ofis Masası - 70x140 cm - Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Ceramical MS2 Çalışma Masası,Ofis Masası - 70x140 cm - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
reflekta Kitaplıklı Raflı Beyaz Çalışma Masası Ofis Masası Oyuncu Masası - Fiyatı, Yorumları
reflekta Kitaplıklı Raflı Beyaz Çalışma Masası Ofis Masası Oyuncu Masası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bulabildiklerim uygun olarak bunlar knk
kral küfür etmesen iyiydi takma kafaya
knk yazdığını anlamadımhocam sağol önerin için analamadım altın masamı istemişim
bende şu 3 ünü buldumknk nasıl birşey arıyorsun kritirler ne masa rengi gibi
birkaç tane atacağım bak
![]()
Ceramical Çalışma Masası 60x160 cm Bilgisayar Masası Ofis Masası Beyaz Fiyatı - Trendyol
Ceramical Ms1 Metal Ayaklı Çalışma Masası - 160cm - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Ceramical MS2 Çalışma Masası,Ofis Masası - 70x140 cm - Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Ceramical MS2 Çalışma Masası,Ofis Masası - 70x140 cm - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
reflekta Kitaplıklı Raflı Beyaz Çalışma Masası Ofis Masası Oyuncu Masası - Fiyatı, Yorumları
reflekta Kitaplıklı Raflı Beyaz Çalışma Masası Ofis Masası Oyuncu Masası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bulabildiklerim uygun olarak bunlar knk
kral küfür etmesen iyiydi takma kafaya
şurada kocaman masaya göre bütçe arta bilirde yazıyor anlamadım yaptığı yorumu ondan bahsediyorumknk yazdığını anlamadım
o zaman masaya göre artabilir diyorsan abicim git marongoz bul yaptırbende şu 3 ünü buldum
https://www.koctas.com.tr/flinder-b...kmeceli-dolapli-rafli-kes-bb-160/p/5002889191
![]()
Beyaz Çalışma Masası 160x60, Bilgisayar Masası, Ofis Masası, Yemek Masası, Metal Ayaklı, BB-160
Çalışma ve Bilgisayar Masası kategorisindeki Beyaz Çalışma Masası 160x60, Bilgisayar Masası, Ofis Masası, Yemek Masası, Metal Ayaklı, BB-160 ürüne göz atın | Koçtaşwww.koctas.com.tr
![]()
Çalışma Masası 160x80x75 Cm
Çalışma ve Bilgisayar Masası kategorisindeki Çalışma Masası 160x80x75 Cm ürüne göz atın | Koçtaşwww.koctas.com.tr
şurada kocaman masaya göre bütçe arta bilirde yazıyor anlamadım yaptığı yorumu ondan bahsediyorum
ben kendime göre yaptıracağım 7k paraya anlaştım mis gibi komple mdf bu tarz 170x60o zaman masaya göre artabilir diyorsan abicim git marongoz bul yaptır
şunu da ekleyim bu tarz sağlam masalar almaz isen masa leylek olur bilgin olsun ortadan bel verir bütçe ayırabiliyorsan git kendi isteğine göre yaptırbende şu 3 ünü buldum
https://www.koctas.com.tr/flinder-b...kmeceli-dolapli-rafli-kes-bb-160/p/5002889191
![]()
Beyaz Çalışma Masası 160x60, Bilgisayar Masası, Ofis Masası, Yemek Masası, Metal Ayaklı, BB-160
Çalışma ve Bilgisayar Masası kategorisindeki Beyaz Çalışma Masası 160x60, Bilgisayar Masası, Ofis Masası, Yemek Masası, Metal Ayaklı, BB-160 ürüne göz atın | Koçtaşwww.koctas.com.tr
![]()
Çalışma Masası 160x80x75 Cm
Çalışma ve Bilgisayar Masası kategorisindeki Çalışma Masası 160x80x75 Cm ürüne göz atın | Koçtaşwww.koctas.com.tr
şurada kocaman masaya göre bütçe arta bilirde yazıyor anlamadım yaptığı yorumu ondan bahsediyorum
kanka masaya göre artabilir sana değil odiğer lavuga attımda burda az marangoz var 15 k dan aşagı yapmazlaro zaman masaya göre artabilir diyorsan abicim git marongoz bul yaptır
ben kendime göre yaptıracağım 7k paraya anlaştım mis gibi komple mdf bu tarz 170x60![]()
şunu da ekleyim bu tarz sağlam masalar almaz isen masa leylek olur bilgin olsun ortadan bel verir bütçe ayırabiliyorsan git kendi isteğine göre yaptır
ve beyaz renk bulabilceklerini sanmıyorumkanka masaya göre artabilir sana değil odiğer lavuga attımda burda az marangoz var 15 k dan aşagı yapmazlar
knk allah yardımcın olsun o zaman zor senin işte hangi şehirkanka masaya göre artabilir sana değil odiğer lavuga attımda burda az marangoz var 15 k dan aşagı yapmazlar
ve beyaz renk bulabilceklerini sanmıyorum
artvin hocam bi sorucam gene ama 10 dana aşağı istemezler düze bileknk allah yardımcın olsun o zaman zor senin işte hangi şehir
olmadı attıgım ya çekmeceli olanı yada çekmecesız olanı alacağımknk allah yardımcın olsun o zaman zor senin işte hangi şehir
kardeşim araştır et eyle ara fiyat al uğraş suntalam hiç alma sakın 2 yıl sonra çöp ama para biriktir 10 k buluyorsa çözartvin hocam bi sorucam gene ama 10 dana aşağı istemezler düze bile
olmadı attıgım ya çekmeceli olanı yada çekmecesız olanı alacağım
https://www.trendyol.com/genel-mark...si-p-42345231?boutiqueId=61&merchantId=342449kardeşim araştır et eyle ara fiyat al uğraş suntalam hiç alma sakın 2 yıl sonra çöp ama para biriktir 10 k buluyorsa çöz
https://www.trendyol.com/genel-mark...si-p-42345231?boutiqueId=61&merchantId=342449
şuan şu var ama küçük geliyor
hocam memnun değilim bundan
Ben de bu masayı şekil olarak beğenmiştim, elimdeki çok eski ve acayip sallanıyor diye, yorumlar da gayet olumluydu. Ayakları ince duruyor ama 3 yerden zemine bastığı için çok ekstrem sallanacağını sanmam özellikle de bi' tarafı duvara yaslanırsa, tabi sunta malzemesi de bu fiyata belli kalitededir. Üzerinde monitör falan taşır ama ekstra PC kasası falan olursa bi' süre sonra eğilme yapar gibi duruyor.
bende şuan şu var zatenBunlar da fena değil gibi, yorumlar da olumlu, senin attığın baya kötü geri dönüş almış zaten.
hocam bende demir çelik işi yapıyorumBenim masamın arkasında kol takacak kadar alan yok o sebeple kendimiz demir çelik işiyle de uğraştığımızdan o kısma demir den ufak bir u yaptım ve vidaladım ki vidaya gerek bile kalmadı çünkü standın ayağını sıkınca basınçtan zaten yaptığım ayak kımıldamıyordu. Tavsiyem herhangi bir masa al ve arkasındaki çıkıntıyı ölç ve bir demir çelik dükkanına git ve ölçüyü ver çok bişi de tutmayacaktır. Biraz uğraş ile istediğin sonuca ulaşacaksın kesinlikle. Gerekirse aldığın masanın arkasında stand ayağını rahat sokacak kadar bir kesik at ve bitti. Basit sorunlar basit çözümler.