- Katılım
- 12 Şub 2023
- Mesajlar
- 11,022
- Tepki
- 2,986
4060 modelleri baya uygun geldi ne düşünüyorsunuz
Hala sorunlu mu?
Hala sorunlu mu?
Ya hem 4060 hem tdp değeri iyi bence şans verilir ama sıkıntı çıkarsa büyük dertTecrübe etmek lazım ama benim araştırmalarıma göre bu uygun olan G870 RTX4060 modeller alınabilir gibi duruyor.
Çıkabilecek tek sıkıntı bence sıcaklık olur o da her cihazda var. Bu cihazda daha fazla olsa bile bir soğutucu alınabilir. Benim izlediğim G870 inceleme videosunda pek ısınma da ısınmıyordu zaten.Ya hem 4060 hem tdp değeri iyi bence şans verilir ama sıkıntı çıkarsa büyük dert
Çıkabilecek tek sıkıntı bence sıcaklık olur o da her cihazda var. Bu cihazda daha fazla olsa bile bir soğutucu alınabilir. Benim izlediğim G870 inceleme videosunda pek ısınma da ısınmıyordu zaten.
Oyuncular için olan cihazlardan bahsediyor. Bu düşünceniz çok saçma. Uzun pil ömrü istiyorsanız ofis cihazlarına bakın. Sadece ekran kartı 105W TDP değerine sahip , kaç saat gitmesi lazım ?bence alinmaz sarjdan cekince maks 2 saat diyolar
zaten bir kış boyu sabit ve prizde duracak sorun değilOyuncular için olan cihazlardan bahsediyor. Bu düşünceniz çok saçma. Uzun pil ömrü istiyorsanız ofis cihazlarına bakın. Sadece ekran kartı 105W TDP değerine sahip , kaç saat gitmesi lazım ?