Casper Nvidia GeForce GT940 Driver Sorunu

vforce33

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Gerçekten 3 gündür uğraştığım kanser eden bir sorun lütfen birisi yardımcı olsun.

Bilgisayarımda Driver Booster yüklüydü ekran kartını vs güncelledim ayrıyeten windows update de açıktı.
Her neyse sürücüsü bozuldu galiba pc çok ısınmaya başladı. Mavi ekran hatası vermeye başladı önce nvlddmkm.sys hatası aldım. Nvidia denetim masasını açınca Video TDR Failure hatası aldım sürekli bir hata vermeye başladı format attım en baştan kurdum sürüceleri yine aynı nerdeyse bütün yolları denedim ancak sorunu bir türlü çözemedim lütfen yardımcı olur musunuz?

https://www.teknokroki.com/pratik-bilgiler/mavi-ekran-nvlddmkm-sys-hatasi-cozumu

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Deiver booster kaynaklı bir hata olma sonucu olduğunu düşünüyorum.Temiz bir format atın ve driverleri el ile tek tek kurun.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Mavi ekran hatasının dosyalarını yani minidump dosyalarını paylaşırsanız analiz edip bir sorun tespiti yapabilirim. C:\Windows\Minidump bu konumda mavi ekran aldığınızda sorunun bir dökümanı oluşur paylaşın bakayım soruna. 

Ayrıca link olarak paylaştığınız teknokroki adlı sitedeki çözümleri denediniz mi?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Fix NVIDIA nvlddmkm.sys Blue Screen Error - Burada iobit çözüm önerilerini yazmış. Bir bakın sorun çözülmez ise soruna detaylıca bakarız. Ayrıca biraz araştırdım ısı sorunu varsa bu sorun oluşabiliyor muş ki iobit sebep olabilecek sorunlara ısı ve overclock yada voltaj sorunları sebep olabilir diye not düşmüş. Sorun sürücü vs. değilse ısı kaynaklı olabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri