Casper S500 Laptop fps düşüşü

alimiagca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar öncelikle merhabalar iyi forumlar dilerim.

Sorunuma gelecek olursam bundan tam 4 ay önce aldığım Casper S500 16gb ram, Nvidia mx230, i5 10210u model bilgisayarımda ilk aldığım sıralar hepimizin bildiği Leauge Of Legends isimli oyunda oyun girişinde 280 fps oyun sürerken tf sıralarında ise minimum 140 fps değeri alıyordum fakat 2 haftadan beri oyun girişinde 150 oyun içinde 35 40 a kadar düşen fps değerleri alıyorum ve bu sorun tüm oyunlarda aynı şekilde devam ediyor bunun bi çözümü varmıdır şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
GPU sürücüsü kaldır kur deneyebilirsiniz. Ayrıca NVIDIA GPU birimini kullanıp kullanmadığınızı kontrol edin NVIDIA Denetim Masasından. İşlemcinizde de GPU birimi var onun ile oynuyor olabilirsiniz.

KS

alimiagca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
GPU sürücüsü kaldır kur deneyebilirsiniz. Ayrıca NVIDIA GPU birimini kullanıp kullanmadığınızı kontrol edin NVIDIA Denetim Masasından. İşlemcinizde de GPU birimi var onun ile oynuyor olabilirsiniz.

hocam öncelikle merhabalar teşekkür ederim bilgiler için nvidia sürücüsünü ddu sayesinde bilgisayardan tamamen kaldırdım ve kaldırdıktan sonra kurulum yapmadan intel hp graphics ile lole girdim 180 fps verdi ve büyük bi düşüş olmadan oyun boyu seyretti fakat nwidia ekran kartını kurduktan sonra tekrar aynı sorun başgösterdi ekran kartında bi sıkıntı olabilirmi acaba ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri