Chromeyi alta alınca video duruyor

Mehmet Emin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle merhaba , başlıkta dediğim gibi chromeyi 62 sürümüne güncelleştirdim ve youtube olsun twitch olsun aşağı alınca video ses falan gidiyor video duruyor chromeyi yeniden açtığımda bazen error media yazıyor pc de k-lite video codec kurulu ama 61 sürümünde böyle bişey olmuyordu lütfen yardım edin çok gıcık bi durum

KS

Mehmet Emin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yokmu yardım edecek youtube aynen şu hatayı veriyor bir hata oluştu lütfen daha sonra tekrar deneyin oynatma kimliği falan filan

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Muhtemelen Chrome ayarların güncelleme sırasında ya bozuldu yada alınamadı Chrome ayarlarını resetlemeni tavsiye ederim Bu Adresten ayarları sıfırla bir dene olmaz ise kaldırıp baştan kurmanı öneririm ama eğer kullandığın sürekli açık sekme varsa onların yedeklerini al yoksa birdaha geri dönüşü olmaz.

KS

Mehmet Emin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
malesef sıfırlamakta işe yaramadı chromeyi tekrar kursam sorun çözülürmü acaba yer imleri gitmiyor demi ?

sorun chormede değilmiş steamdede aynı şekilde videoları izlerken alta alınca gidiyor video windows 10 64 bit 1709 sürüm yani son sürüme güncelleştirdim galiba hata windowsta inşAllah düzeltirler

KS

Mehmet Emin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
adobe flash damı sorun var acaba microsoft edgede denedim yine aynı hata oluyo :/

hay aksi webGL hata verdi diyor birde lütfen yardım edince çözeyim şu sinir bozucu hatayı

KS

Mehmet Emin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
evet sorunu çözdüm konu kapanabilir donanım ivmesini kapatınca düzeldi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri