Soru Çift Monitörde Nasıl İkisinde De Aynı Şey Yapılır ?

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
Merhaba arkadaşlar ikinci monütörü takdım beraber açılıyolar okunda sorun yok fakat bir video açtığım zaman sadece görev çubuğunda operanın açıldığı gözüküyor veya aynı wallpaper açılmıyor nasıl yaparım acaba yani aynı şeyin yarısı orda gözükçek yarısı bir diğer yerde

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Windows + P tuşuna basıp çıkan ekrandan yinele kısmını seçebilirsiniz. Monitörler aynı boyutta ise uzat kısmı da seçilebilir.

KS

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
Windows + P tuşuna basıp çıkan ekrandan yinele kısmını seçebilirsiniz. Monitörler aynı boyutta ise uzat kısmı da seçilebilir.
hocam ozaman aynısı orda da oluyor ne anlamı kalıyorki aynısını orda görmüşüm ha orda görmüşüm ben ortadan ikiye bölmek istiyorum mesela oyun açtım yarısı bi monitörde yarısı diğer monitörde

KS

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
Uzat kısmında da mı olmuyor ?
hocam orda mouse imleci geçiyor sadece mesela bi video açtığımda sadece bi tanesinde açılıyor diğerinbde görev çubuğu nda operanın altında açık olduğunu gösteren çizgi oluyor okadar

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
hocam orda mouse imleci geçiyor sadece mesela bi video açtığımda sadece bi tanesinde açılıyor diğerinbde görev çubuğu nda operanın altında açık olduğunu gösteren çizgi oluyor okadar
Nvidia denetim masasından yapılıyor, çoklu monitörleri ayarla gibi bir kısım vardı galiba ordandı.

Düzelteme: 3d settings altındaki bu bölümden yapılıyor.

Ekli dosyalar

• s.JPG
    s.JPG
    73.6 KB · Görüntüleme: 8

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri