CM H500 vs ASUS TUF GT501 Hangisi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Üst kısımdan bahsediyordum hocam :D belirtmeyi unutmuşum. H500'de 240 destekliyor üst kısmı ondan demiştim.
HAF 500 aynı tarzda görünüme sahip bir kasa ve üst panelde 360 destekliyor. Eğer o görünümü sevdiyseniz bu model tercih edilebilir. Ayrıca önerilerimdeki PURE BASE 500DX ve Divider 500 TG Air kasası hariç hepsi üst panelde 360mm desteğine sahip.

KS

Kreator

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
iCUE destekli RGB fanlar var evet. ASUS ile uyumlular.

Sıkıntı yok yapılabilir ama sıvı soğutma alacaksanız üstte montajlanır ve egzoz fana gerek kalmaz.
Sıvı soğutma alacağım hocam. 5000X'de gözüm vardı açıkçası fiyatlarına baktığımda çok uçuk gelmişti 3.5k 4.k .5k civarlarında denk geldim. Şu an benim için alınabilitesi var. GT501 ile arasındaki soğutma performansı nedir? Size zaten sistemi nasıl düşündüğümü belirtmiştim. Benim için hangisi daha uygundur?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sıvı soğutma alacağım hocam. 5000X'de gözüm vardı açıkçası fiyatlarına baktığımda çok uçuk gelmişti 3.5k 4.k .5k civarlarında denk geldim. Şu an benim için alınabilitesi var. GT501 ile arasındaki soğutma performansı nedir? Size zaten sistemi nasıl düşündüğümü belirtmiştim. Benim için hangisi daha uygundur?
5000X daha iyi bir seçim olacaktır. Başarılı kasadır GT501 yerine tercih edilir. Hava akışında şüpheniz olmasın oldukça başarılıdır.

KS

Kreator

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
5000X daha iyi bir seçim olacaktır. Başarılı kasadır GT501 yerine tercih edilir. Hava akışında şüpheniz olmasın oldukça başarılıdır.
Açıkçası 5000X görünüş olarak Asus Tuf GT501'den daha güzel gözüküyor. Performans olarak daha iyiyse onu tercih edeceğim, zaten takip ettiğim bir kasaydı, fiyatı da şuan oldukça iyi duruyor. Burada aklımı karıştıran tek nokta rgb efektlerin kontrolü. "Asus" adı aklımı karıştırıyor sadece. O da anakartımdan dolayı.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sıkıntı yok. iCUE yazılımı ASUS ve MSI ile uyumlu bir yazılım. RGB sistemini tanıyor iCUE yazılımı. Zaten RGB ürünleri anakarta bağlıyorsunuz ASUS uyumlu RGB ürünlerin hepsini iCUE içinden senkron edebilirsiniz.

KS

Kreator

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Sıkıntı yok. iCUE yazılımı ASUS ve MSI ile uyumlu bir yazılım. RGB sistemini tanıyor iCUE yazılımı. Zaten RGB ürünleri anakarta bağlıyorsunuz ASUS uyumlu RGB ürünlerin hepsini iCUE içinden senkron edebilirsiniz.
Tamamdır hocam teşekkürler, o halde alıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri