Oyun kutulu. CD key çalışmıyor. CD krysiz kurulum yapmam lazım.
Tanıdık konsolcudan aldım.Aldığın yere ulaşmayı denedin mi?
İnternetten kod bulamazsın güzel kardeşim senin gibi düşünen dünyada emin ol 100-200 milyon oyuncu vardır.Hepsine kod yetişmez bedavaya.Aldığın yere gidip düzgünce eşyasının arkasında durmasını iste key isteTanıdık konsolcudan aldım.
Sordum ben.
İntetnetten key bul çalışır dedi ama bu steam kodu istiyor @SmileFate
Adama yazdım. Key bulmaya çalışırım dedi. Olmazsa ver dedi.İnternetten kod bulamazsın güzel kardeşim senin gibi düşünen dünyada emin ol 100-200 milyon oyuncu vardır.Hepsine kod yetişmez bedavaya.Aldığın yere gidip düzgünce eşyasının arkasında durmasını iste key iste
Şansınızı deneyebilirsiniz ama aktivasyon zorunlu ve orijinal sürümse çalıştıramazsınız.Kod girmeden çalışır mı peki?
Şöyle karar verdim.Şansınızı deneyebilirsiniz ama aktivasyon zorunlu ve orijinal sürümse çalıştıramazsınız.
Satıcınız "olmazsa ver" dediğine göre kendisine geri iade edip paranızı kartınıza yatırın ve COD'a alternatif olarak bir aylık EA Play üyeliği alın, ya da GameSatış gibi yerlerden puanı yüksek satıcılar bulup offline oyun hesabı da alabilirsiniz
EA Play üyeliğinde Battlefield serisi ve daha bir sürü oyun mevcuttur: https://www.ea.com/ea-play/games#ea-app
işinizi görebildiyseniz harika hocam ama son kısım yani "crack" mevzusu forum kuralları gereğince yasak olduğu için o konuda destek veremeyeceğim ne yazık kiŞöyle karar verdim.
Oyunu büyük koleksiyonuma ekledim.
Adamla konuştum 2 tane Nintendo DS oyunu verecek.
Adam bana şunu dedi.
Olmadıysa oyuna crack yap çalışır.
@SmileFate