COD MW3 Alınır mı?

falcoN_1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
Selam Arkadaşlar,

%50 indirimle 49,50 şu an. MW2 ve bo1 bitirdim. Aslında bo2 oynayacaktım ama 18tl veremem türkçe yamaya en azından mw3'te dublaj var. Parasına değer mi?

Multiplayer'da oyuncu var mı? DLC'ler ne ekliyor?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
MP de oyuncu var mı bilmiyorum ama bence parasına değer , güzel oyun. Oyun da farklı DLC ler var hangisini merak ediyorsanız onun hakkında bilgi verelim.

KS

falcoN_1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
MP de oyuncu var mı bilmiyorum ama bence parasına değer , güzel oyun. Oyun da farklı DLC ler var hangisini merak ediyorsanız onun hakkında bilgi verelim.
Hiçbir dlc hakkında bilgim yok hepsini yazsan iyi olur.

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Offline görev v.s yapacağım diyorsanız alınır evet. Online kısmına gelirsek game tracker sonuçlarına burdan bakabilirsiniz bitmiş gibi bilemiyorum ama MW3 olan hocalarım bilgi verebilir oyun içi server listesinde farklı sonuçlar olabilir.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    37.2 KB · Görüntüleme: 13
KS

falcoN_1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
Offline görev v.s yapacağım diyorsanız alınır evet. Online kısmına gelirsek game tracker sonuçlarına burdan bakabilirsiniz bitmiş gibi bilemiyorum ama MW3 olan hocalarım bilgi verebilir oyun içi server listesinde farklı sonuçlar olabilir.
Steam'de 500 kişi yazıyor. Bo1'de de 500 kişi vardı kolayca zombi ve mp bulmuştu.

KS

falcoN_1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
Hm sizin tercihiniz hangisine daha çok ısınıyorsa ona yönelin o zaman hocam paranız istemediğiniz şeye gitmesin.
BO2 baya heveslendim hatta oyunu indirdim ama yaması 18tl. Bo1 zaten bitirdim

KS

falcoN_1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
DLC'ler hakkında bilgim yok. Açıklar mısın?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Oyun içi içerik de 4 koleksiyon var. Anladığım kadarıyla her koleksiyonda farklı görevler geliyor. Kısaca bahsetmek gerekirse ilk koleksiyon iki özel operasyon görevi içeriyormuş. İkinci koleksiyonda yine özel operasyon görevleri ve face off diye bir harita geliyor galiba , 3 çok oyunculu haritadan da bahsedilmiş. Online oyuncu var ise birlikte oynanabilir. 3.Koleksiyon kaos paketi , 4 özel operasyon görevi ve 3 face off haritasından oluşan savaş ağırlıklı bir DLC. Normal oyunda var mı bilmiyorum ama yeni mekanikler geliyor olabilir. 4.Koleksiyon son saldırı diye geçiyor. DLC koleksiyonunu tamamlıyor ve 5 yeni çok oyuncu harita geliyor galiba.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri