Cod: Warzone Fps Drop :'(

Xánth

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
151
Merhabalar,

Konu başlıkta da gördüğünüz üzere cod warzone oyununda sürekli fps drop yiyorum. İnternetten araştırıyorum bütün ayarları düşüğe çekiyorum. Nvidia denetim masasından da her şeyi performansa alıyorum ve buna rağmen fps drop yiyorum üstelik 1366x768 çözünürlüğünde oynarken, normalde 60-90 arası geziyor fps ama 2 dakika da en az 1 kere fps drop yiyorum. Hem de her fps drop yememde minimum 5 sn sürüyor, fps 10'un altına düşüyor. Neden oluyor bir türlü çözemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, sistemim;

R5 3500x
GTX1050Ti
16GB RAM
A320M-K (ASUS PRİME)
240 SSD+750HDD (oyun hdd'de kurulu)

İnternetten karşılaştırdığımda bu kadar düşük fps almamam gerekiyor. Bu ayarlarda sadece warzone da böyle bir sorun var. Diğer hiç bir oyunda böyle bir sorun söz konusu bile değil..

Moderatörün son düzenlenenleri:

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
Oyunları HDD kurulunca anlık FPS Droplar gerçekleşebiliyor

Siwulian

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Merhabalar,

Konu başlıkta da gördüğünüz üzere cod warzone oyununda sürekli fps drop yiyorum. İnternetten araştırıyorum bütün ayarları düşüğe çekiyorum. Nvidia denetim masasından da her şeyi performansa alıyorum ve buna rağmen fps drop yiyorum üstelik 1366x768 çözünürlüğünde oynarken, normalde 60-90 arası geziyor fps ama 2 dakika da en az 1 kere fps drop yiyorum. Hem de her fps drop yememde minimum 5 sn sürüyor, fps 10'un altına düşüyor. Neden oluyor bir türlü çözemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, sistemim;

R5 3500x
GTX1050Ti
16GB RAM
A320M-K (ASUS PRİME)
240 SSD+750HDD (oyun hdd'de kurulu)

İnternetten karşılaştırdığımda bu kadar düşük fps almamam gerekiyor. Bu ayarlarda sadece warzone da böyle bir sorun var. Diğer hiç bir oyunda böyle bir sorun söz konusu bile değil..
hocam o sistemle neden 1366x768 de oynuyorsunuz

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Tek bir oyunda varsa sorun oyun veya Windows veya sürücüler sıkıntılıdır, bileşenlerde sorun aramayın. BIOS ve Windows güncel + anakart çipset sürücünüz kurulu ve XMP açıksa DDU ile ekran kartı sürücüsü kaldırıp tekrar kurmayın deneyin.

KS

Xánth

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
151
o sistemle akıcı oynamanız lazım
İşte sorun orada dostum nedense performans kaybı yaşıyorum ve bugün de yeni açtığım konu da belirttiğim gibi PC açılmıyor aldığından beri sorun çıkıyor ne yapacağım bilemiyorum

KS

Xánth

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
151
Tek bir oyunda varsa sorun oyun veya Windows veya sürücüler sıkıntılıdır, bileşenlerde sorun aramayın. BIOS ve Windows güncel + anakart çipset sürücünüz kurulu ve XMP açıksa DDU ile ekran kartı sürücüsü kaldırıp tekrar kurmayın deneyin.
Mesajınızı yeni gördüm hocam eğer PC açılırsa onu deneyeceğim xmp kapalı diye biliyorum

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
136
tek oyunda varsa sıkıntı dediği gibi arkadaşın bileşenlerde sorun yoktur sıfırdan windows kuracaksınız sanıırm ondan sonra sorununuzun çözüleceğini düşünüyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri