COD Warzone için kulaklık önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekrem_Abi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Herkese Selamlar Dostlar ve İyi Forumlar. Başlıkta da belirtiğim üzere kulaklık tavsiyelerinize ihtiyacım var.Çok fazla anlamıyorum 7.1 nedir surround nedir... Bende hali hazırda logitec G230 var düşmanlar benı 50 metre öteden duyarken ben onları malesef duyamıyorum.Kulaklığımın yetersiz olduğunu düşünüyorum.

KS

Ekrem_Abi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
RE: CALL OF DUTY WARZONE ICIN KULAKLIK ÖNERİSİ

hocam iyi olsun hakkını versinde 1500e kadar artık yolu var dıyelım. Lakın asusun gercek 7.1 lerıne baktım şu yoklukda ona 2500 tl vermeye gerek yok he versem bıle onun cok cok ınce ayarları var ben onları beceremem yuzde yuz :)

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Tabi bence de haklısınız bu konuda.

Asus Rog Delta Kendim bizzat bu kulaklığu kullanıyorum şuan.COD-CS GO-FORZA HORİZON-A.Creed vb oyunlar oynuyorum ve bu kulaklıktan çok memnunum RGB desteği var kendi özel uygulaması üzerinden mikrofon eco ayarları yapabiliyor oyunlarda hangi oyun türü olduğunu seçip ses kalite değerlerini ayarlayabiliyorsunuz.
Logitech G PRO X Bu fiyat ile rakiplerini 2 ye katlayan bir oyuncu kulaklığı ayrıca çoğu profesyonelin tercih ettiği bir ürün istediğiniz oyunlarda ince detaylara kadar duyabilirsiniz.
Steelseries 7Logitech ürünü ile aynı kalitede fakat kablosuz özelliğe sahip olmadı onu fiyat olarak artırıp öne geçiren özelliğidir kablosuz klasmanında rakibi çok az olan ses kalitesi çok iyi bir üründür.

Hepsi 7.1 Bulanan kulaklık.En kaliteli olarak sıralama için 1-2-3 olarak diye söyleyebilirim.Kablosuz daha çok işinize yararsa 2-3 farketmez tercih edebilirsiniz aynı klasmanda diyebilirim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Bence SS AC 7 ürünü hariç Enes güzel ürünler önermiş. Sadece Logitech G PRO modeli Stereo Enes onu yanlış paylaşmış 7.1 için Logitech G PRO X olanını alın o üründe. Bende alternatif olarak aşağıdakileri öneririm.

Bu önerilerim Enes 'in önerdikleri kadar kaliteli ve premium ürünlerdir. Ben olsam oyun için listeyi şu şekilde yapardım en iyiden başlayarak. ASUS ROG DELTA > XPG Precog > Logitech G PRO X >  CM MH670 ve diğerleri.

KS

Ekrem_Abi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Enes Hocam vede Uğur Hocam Her ikinizede ayrı ayrı teşekkür ederim.Sanırım tercihimi Asus dan yana yapacagım. Lakin bunla alakalı 2 sey sormak ısterım. Bu model de dolby özelliğini kullanabılıyor muyuz ve Enes hocamın dediği programı nasıl kurup kendıme faydalı hale getırebılırm. Son olarak da şu model hakkında ki görüşlerinizide merak ediyorum

https://www.qp.com.tr/corsair-void-pro-rgb-kablosuz-special-edition-dolby-7-1-oyuncu-kulakligi

Çok teşekkür ederim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Corsair Void Pro bu üründe sorun yaşayan çok bu yüzden genel olarak Corsair ürün önermedim size. ASUS ürün 7.1 destekli ama Dolby yok zaten Dolby aslında 7.1 için farklı bir çeşit ama sadece sayılı oyunda kullanılabiliyor yani Dolby ürün bakmanıza gerek yok. ASUS ROG Delta yazılım ile özel ayarlara izin veriyor 7.1 dahil pek çok ayarı yazılım ile yapabilirsiniz.

KS

Ekrem_Abi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Ugur hocam suanda asusun yazılımı ıle ılgılı cok sorun oldugunu gordum sanırım yazılımın adı armoury. kullanıcılar calısmadıgından muzdarıp olmuş. tam kulaklıgın sıparısını verırken durdum acıkcası.gercı her pc de aynı olacak degıl tabı ama sızın kulagınıza bunla alakalı hıc bır sorun gelmısmıydı yazılım ıle alakalı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

ASUS 2 farklı yazılım kullanıyordu ama sonradan sırayla ürünlerini tek bir yazılma geçirdi. O geçiş aşamasında sorun yaşayan olmuştur ki bende ASUS mouse kullanıyorum benide etkiledi 1-2 hafta ama sonradan düzeldi yeni uygulamaya geçince. Uygulamanın adı Armoury Crate ve artık sıfır sorun. Yani içiniz rahat olsun ki zaten Enes 'te kullanıyor önerdi zaten size. Yani üründe sorun yok yazılım bazlı içiniz rahat olsun.

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Uğur bey’in de söylediği üzere ASUS tek programda topladığı için ufal bir karmaşa söz konusu o konuda ama ben tek program da kullanmak istemedim hala eski sürümü kullanıyorum bir sorun yaşamadım

KS

Ekrem_Abi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Yeniden Merhabalar.Enes hocam sizi dinleyerek ürünü satın aldım bugün (Asus Rog Delta 7.1). Sımdı sunu sormak ıstıyorum.Bilgisayarın kendı ıcınde olan Realtek Audio Console İçerisinde  streo var  dört kanallı ses kaydı var 5.1 hoparlör ve 7.1 hoparlör var.Bunların hangısını sececegız yada bunlara hıc karısmayıp asusun kendı programını kurup oradan mı ayar vereceğiz.Şimdiden cok tskler

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kulaklık kendi 7.1 siz uygulamayı indirip oradan oynayacağınız oyun hangi tür ise yada izleyeceğiniz tam olarak ne ise oradan kendiniz ayarlama yapabiliyorsunuz detaylandırmaların hepsi uygulamada mevcut

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Anakartınızdaki ses kartı artık bir işe yaramıyor. ASUS ürünü içinde kendine ait ses kart var ve ayarlarını artık ASUS 'un kendi yazılımından yapacaksınız.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ürün hakkındaki deneyimlerinizi 1-2 hafta içinde yine paylaşırsanız ürünü almayı düşünen kişiler için yardımı olacaktır. Hayırlı olsun diyorum.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri