ÇOK ACIL EKRAN KARTI TAVSİYESİ- GTX1050Tİ GAMİNG X 4GB - GTX1060 3GB

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Tam bir fiyat performans ürünü hocam tavsiye ederim(Eski ekran kartım rx 460)

XPY2kO.jpg

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Enes Değirmenci' Alıntı:
Tam bir fiyat performans ürünü hocam tavsiye ederim(Eski ekran kartım rx 460)

XPY2kO.jpg

ahh yine kalbim  :rolleyes: :rolleyes: Felç geçirtmeye çalısıyor enes bana  :D :D o değilde konu geyiğe döndü  :D :D :D

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Muhabbet koyu :)
[/quote]

Aynen benim makinenin fotosunu atardımda elimde nokia 303 var ::D ::D şaka bi yana telefonda sorun olmasa rgb fanla donatıcaktım kasayı buradan 1050 ti alana 700 tllik kasa aldıran vatan pc çalısanlarına selam olsun  :D :D

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Bu kasada çok güzel alanlar kasayı öneriyor dark'ın kasaları f/p oluyor

hocam stok kırmızı led fan yerine darkın rgb kiti varya onu monte ederlermi kasaya sistem toplıcam desem mesela

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Ufak anımı anlatacağım onur hocam uzmanpc falan bilir
Çok küçükken aldıgım pro 2000 kasa artık ram istiyodu tabi bende acaba alsam işe yararmı yaramassa napıcam diye diye 2 ay evde oturmuştum yaz tatilindeyiz bide tek yaptıgım oturmak  :)  bigün bi baktım dedem gidiyoruz almaya dedi ben hiçbirşey bilmiyorum ne alıcaz falan fisman ::D sonra açtım donanım arşivini en baktım bir tane videoya verdim adamın eline ama o zamanlar hiçbirşey bilmiyorum yani şöyle diyim düşün 1050 ti koydu adam ben internette bakıyodum gaming x modeline adam asus expedition koydu orada msi vardı bende onu gaming x sandım onu değil msi yı koy dedim ::( eve gelince bir hüzün kapladı içimi ::( neyse ben kasalara bakıyorum o zaman corsair falan var adam gösterdi işte benim thermaltakeyi sen bak özelliklerine diyor bende kasanın resmine öyle boş boş bakıyorum hiçbişey bilmiyorum . ha bu arada biyeri atladım adam 1050 ti koyalım dedi bende dedim darbogaz olmaz demi adam o ne dedi hatırladıkça kendimden geçiyorum  :D   neyse makina güzel yinede ::D ilerde söz verdim alıcam bi strix bakıcam oyunuma  . o gün bugundür forumda git gide makaleler okuya okuya bilgimi artırdım zamanında birisine 1060 ti al demiştim  :D  onur hocam uyardı sonra dikkatli ol diye ::D neyse 7. ayım forumda +2000 mesaj umarım dahada artar  :rolleyes: :rolleyes:

Darkın fanlarını kendinden kolayca takabilirsin

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
BilgisayarcıGenç' Alıntı:
Ufak anımı anlatacağım onur hocam uzmanpc falan bilir
Çok küçükken aldıgım pro 2000 kasa artık ram istiyodu tabi bende acaba alsam işe yararmı yaramassa napıcam diye diye 2 ay evde oturmuştum yaz tatilindeyiz bide tek yaptıgım oturmak  :)  bigün bi baktım dedem gidiyoruz almaya dedi ben hiçbirşey bilmiyorum ne alıcaz falan fisman ::D sonra açtım donanım arşivini en baktım bir tane videoya verdim adamın eline ama o zamanlar hiçbirşey bilmiyorum yani şöyle diyim düşün 1050 ti koydu adam ben internette bakıyodum gaming x modeline adam asus expedition koydu orada msi vardı bende onu gaming x sandım onu değil msi yı koy dedim ::( eve gelince bir hüzün kapladı içimi ::( neyse ben kasalara bakıyorum o zaman corsair falan var adam gösterdi işte benim thermaltakeyi sen bak özelliklerine diyor bende kasanın resmine öyle boş boş bakıyorum hiçbişey bilmiyorum . ha bu arada biyeri atladım adam 1050 ti koyalım dedi bende dedim darbogaz olmaz demi adam o ne dedi hatırladıkça kendimden geçiyorum  :D   neyse makina güzel yinede ::D ilerde söz verdim alıcam bi strix bakıcam oyunuma  . o gün bugundür forumda git gide makaleler okuya okuya bilgimi artırdım zamanında birisine 1060 ti al demiştim  :D  onur hocam uyardı sonra dikkatli ol diye ::D neyse 7. ayım forumda +2000 mesaj umarım dahada artar  :rolleyes: :rolleyes:

Darkın fanlarını kendinden kolayca takabilirsin

nice 2000 lere kardeşim 1060ti mevzusunu anlamadım yalnız neden dikkatli ol dediğini

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hslr' Alıntı:
nice 2000 lere kardeşim 1060ti mevzusunu anlamadım yalnız neden dikkatli ol dediğini

aynen yanlış öneriden dolayı ha bide fake hesap açıp kendiime rep basmıştım sonra onur hocam uyarıp ceza puanı verip repimi silmişti  :D :D

hiç güleceğim yoktu ya güzel fikirmiş tabi yakalanmasaymışsın  :D

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Enes Değirmenci' Alıntı:
Bu konulara bakıyorum böyle birşey sonucu ceza yiyebilirsiniz hiç kalkmışmayın bence :)

aynen aynen biliyorum normalde sınırsız yiyebilirmişim o zamanlar aktif oldugumdan dolayı normal ceza atmıştı

Enes ayrıca diyelim benim hesabım var şifresini unuttum yeni hesap açarsam noluyor ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri