ÇOK ACIL EKRAN KARTI TAVSİYESİ- GTX1050Tİ GAMİNG X 4GB - GTX1060 3GB

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Aktif PFC sartifika yok demek onun yazmadıklarına bak.

Enes Değirmenci' Alıntı:
Bütçe söylense ona göre birşey önericem ben dahja psu önermedim :)

Ben önerdim 260-270 TL lik birtane ama beğenmedi heralde. Bende kendisi seçsin diye nelere bakmalı onları yazdım. Aklında birşey varsa 200-300 TL lik birşey öner o aralıkta bakıyor sanırsam.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
PSU konusunda ileriye düşünmek çok önemli ileride yapacağınız bir upgrade de sistemin PSU şunu yeniden değiştirmeniz gerekebiliyor Uğur hocamın önerdiği bronze sertifikalı PSU yu alabilirsiniz :)

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
hslr' Alıntı:
https://hizliresim.com/762zmY pasif pfc seçtiğimde saede energy saver çıkıyor anlamadım bu işi teknobiyotik üzerinden bana örnek psu atabilir misin @ugur.gozaydin

Sen beni yanlış anlamışsın. Sorun değil Bu linktekilerden birisini seçebilrisin. Tavsiyem Aerocool 600W 80+ Bronze KCAS Serisi Güç Kaynağı (AE-KCAS600) - 274,96 TL bunu alabilrisin.

eyvallah sağol sonunda anlaşabildik :D

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
hslr' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sen beni yanlış anlamışsın. Sorun değil Bu linktekilerden birisini seçebilrisin. Tavsiyem Aerocool 600W 80+ Bronze KCAS Serisi Güç Kaynağı (AE-KCAS600) - 274,96 TL bunu alabilrisin.

Tam bir f/p ürünü  :) :)

ugur.gozaydin' Alıntı:
hslr' Alıntı:

Buda sertifikasız şu yazı yazmayacak Aktif PFC bu sertifikasız demek 80+ BRONZE, SILVER, GOLD, TITANIUM, PLATINIUMi bunlar sertifikalar bunlardan biri yazmalı.

+80 Aktif pfc anlamı nedir :? giriş seviyesi v.b mi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
BilgisayarcıGenç' Alıntı:
hslr' Alıntı:

ugur.gozaydin' Alıntı:
Buda sertifikasız şu yazı yazmayacak Aktif PFC bu sertifikasız demek 80+ BRONZE, SILVER, GOLD, TITANIUM, PLATINIUMi bunlar sertifikalar bunlardan biri yazmalı.

Anlamı 110 W 'a kadar düşen elektrik dalgalanmalarını düzenleyebilmesi bu anlamına geliyor. Eski bir teknoloji bu sertifikalı güç kaynaklarının hepsinde olan bir şey artık bir özellik değil bir zorunluluk. Sertifikalar ise bu düzenlenen elektriğin sistemin gerektiği kadar gücü aktarmasına veriliyor. Yani elektriği ne kadar verimli kullandığına dair verilen bir karne gibi düşün.

[img=638x237]https://i.hizliresim.com/RnEm67.png[/img] bu resimdeki Yüzdelik rakamlar hangi yük altında ne kadar kayıpsız güç kullandığını gösteriyor. Yüzdelik rakamın %100 üzerinden ne kadarını boşa harcıyor onun göstergesi. %100 'e yaklaşan rakam prizden çekilen gücün ne kadarını sisteme kullanıyor onu gösteriyor. Gerisi boşa harcanmış elektrik oluyor. Sanırım yeterince detaylı oldu. :)

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
ugur.gozaydin' Alıntı:
BilgisayarcıGenç' Alıntı:

Anlamı 110 W 'a kadar düşen elektrik dalgalanmalarını düzenleyebilmesi bu anlamına geliyor. Eski bir teknoloji bu sertifikalı güç kaynaklarının hepsinde olan bir şey artık bir özellik değil bir zorunluluk. Sertifikalar ise bu düzenlenen elektriğin sistemin gerektiği kadar gücü aktarmasına veriliyor. Yani elektriği ne kadar verimli kullandığına dair verilen bir karne gibi düşün.

[img=638x237]https://i.hizliresim.com/RnEm67.png[/img] bu resimdeki Yüzdelik rakamlar hangi yük altında ne kadar kayıpsız güç kullandığını gösteriyor. Yüzdelik rakamın %100 üzerinden ne kadarını boşa harcıyor onun göstergesi. %100 'e yaklaşan rakam prizden çekilen gücün ne kadarını sisteme kullanıyor onu gösteriyor. Gerisi boşa harcanmış elektrik oluyor. Sanırım yeterince detaylı oldu. :)

Zamanında bronze almıştım iyi seçim olmuş  :D :D

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
İşlemci i5 6500

Lbodo0.jpg

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri