Çok acil yardıma ihtiyacım var

KS

Riel Sama

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
tamamdir usbye kuruluyor sonra ne yapmaliyim komple formatlayayım değilmi pcyi virus gidermi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Komple diski biçimledirip fotmat atarsan virüs vs. her şey temizlenir ve sorunsuz bir sistem kurulur. Yanlız sen aracı direkt USB 'ye mi yazdıracak şekilde ayarladın böyle yapma dedim sana masaüstüne ISO 'yu indir demiştim daha sağlıklı olur.

KS

Riel Sama

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam disk 4 parçaya ayrılmış

sürücü 0 bölüm 1 500mb kurtarma
sürücü 0 bölüm 2 100mb sistem
sürücü 0 bölüm 3 16mb MSR
sürücü 0 bölüm 4 930gb birincil
bunlardan birincili biçimlendirmek lazım değil mi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Diski oluştur dediğinde mi 4 parça oldu yoksa zaten 4 parçamıydı eğer oluştur dediğinde olduysa normal sistem kendisine ayırır onları ama daha oluştur demeden 4 parça ise diskleri teker teker seç ve aşağıdan sil de onlar tek parça olacak ve yeni deyip rakama dokunmadan ki eğer C ve D yapmak istersen dokunabilirsin oluştur yani tamam de hepsi bu kadar sonra boyutu en fazla olana genelde birincil disk yazar yanında ona tıkla ve biçimlendir de sonra o seçiliyken ileri de hepsi bu kadar.

KS

Riel Sama

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam monster a kuruyordum bu windowsuda kurulumdan sonra sürücüleri kablolu bağlantı ile hemen internetten indirme şansım varmı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hepsi için teker teker uğraşman gerek. Windows Update kendisi herhangi bir internet bağlantısı bulduğunda çoğunu halleder ama Ekran Kartını el ile kur Windows kendisi eksik ve yarım yamalak kurabiliyor. Önce Ekran Kartını kur sonra Windows Update çalıştır ve o işlemler bittikten sonra Ağ kartı veya Ses kartı ile ilgili sorun yaşarsan Monster 'ın sitesinden indirebilirsin yada IOBit DriverBooster ile kurabilirsin tercih meselesi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri